FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica laudă un rival: "Cred că i-aș putea lua exemplul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 17:03

Recunoscut drept unul dintre cei mai recalcitranți oameni de fotbal, Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a mărturisit că e impresionat de faptul că Adrian Mutu nu a fost implicat în niciun scandal de când este la Dinamo și că și-ar dori să-i urmeze exemplul "Briliantului".

"Adi Mutu, de când a venit în România şi ocupă o funcţie importantă la Dinamo, nu a iniţiat şi nu a participat la nicio polemică.

Cred că exemplul lui îl pot urma şi eu. Chiar dacă am atâta experienţă în meseria de acum, o să iau exemplul lui Adi Mutu şi o să mă liniştesc cu polemicile", a spus MM Stoica, informează TV Digi Sport.

MM Stoica și Ionuț Nedelcearu, fundașul lui Dinamo, au fost protagoniștii unui moment tensionat la sfârșitul partidei dintre FCSB și Dinamo, încheiată 2-1.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
zizu
zizu  •  05 Aprilie 2017, 22:01

Dar cu puscaria cum ramane? Va mai face?

adianghelescu
adianghelescu  •  05 Aprilie 2017, 20:25
Postat de aius pe 05 Aprilie 2017, 18:13

Daca in Romania ,*** au rang de vedete,*** sunt peste tot,in juriu,la diferite emisiuni,cocalarii si pitipoancele invadeaza audi-vizualul,dar si presa scrisa,atunci de ce nu ma mir cand la orice ora din zi sau noapte am ,,intalnire,, cu becali,iar puscariasul asta bataus,pe nume MM..apare pe prima pagina,numai si numai ptr.faptul ca si-a exprimat un gand,o dorinta!Vai de tara asta !

si perfecta dreptate iar acest ziar nu promoveaza altceva decat cancanul

adianghelescu
adianghelescu  •  05 Aprilie 2017, 20:22

oricat incercai sa spalati acest personaj ramane un puscarias un infractor care conform rechizitoriului nu ar trebui sa aiba tangenta cu fotbalul iar pentru chesti ar trebui sa raspunda domnisoara din fruntea frf care s-a pus in slujba ciobanului adica burleanu

Vezi toate comentariile (9)
Comentează