FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica nu vrea să-și piardă influența la FCSB! Ce mutare vrea să blocheze

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 14:18

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, ar putea fi demis la finalul turului, iar în locul lui ar putea venit Edward Iordănescu, care este de acord să preia echipa roș-albastră în anumite condiții. (Detalii AICI)

Edward Iordănescu nu e dorit de unul dintre oamenii importanţi din jurul lui Becali. Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei, nu ar agrea o eventuală sosire a lui Edi.

Relaţiile dintre cei doi s-au deteriorat în ultima perioadă, s-au şi ironizat prin intermediul reţelelor de socializare. În plus, MM vede în Edward un personaj mult mai puţin influenţabil, astfel că ar putea pierde din puterea pe care o are acum, când "principal" e Dică, fix omul pe care el i l-a propus lui Becali în iunie 2017

Citește și: Gigi, suspendă-te singur! Patronul FCSB s-a păcălit în cele mai multe cazuri: 6 greșeli GRAVE!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  24 Octombrie 2018, 18:56

Ar fi fain sa vina un antrenor care sa ceara sa fie dat la o parte MM si jji sa fie de acord!Sa vezi cand o incepe sa vomite MM despre Jiji,ca sigur il are la mana cu ceva! Sau poate va fi instaurata legea tacerii, ca la mafioti!Mai degraba ultima varianta!

mosvasile
mosvasile  •  24 Octombrie 2018, 17:54

Ca e insuportabil ca om e clar!Dar in atatia ani pe banca a vazut destui jucatori si poate sa faca o comparatie!Mihai Popescu e din stirpea lui Sergio Ramos!Si Nedelcearu facea gafe la inceput!Deosebirea era ca Nedelcearu era bagat meci de meci!De ce?A avut norocul ca cei de la A.C.Milan isi exprimasera interesul pentru el!Ce-i lipseste lui Mihai Popescu?In primul rand meciuri, apoi un partener stabil in centrul apararii!Cu Marici se descurca destul de bine!Chiar si cu Katsikas!Bratu a gresit cand s-a luat dupa comentariile de pe GSP si a bulversat apararea tot schimband-o, cand "buba"era-si este- la mijlocasi!

juliusmad
juliusmad  •  24 Octombrie 2018, 15:34

pai sa vedem ce performante a avut edward iordanescu. a castigat o supercupa a romaniei si....cam atat. bine, nici dica nu a castigat nimic, avea doar o promovare cu argesul in liga a 2-a :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează