FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

Continuă scandalul! MM Stoica, o nouă replică pentru CTP: „Blasfemie de ultimă speță! Ideile ți le-a insuflat altcineva. Riști să te infectezi de la răutate”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 15:48 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 16:42

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut o nouă replică pentru jurnalistul Cristian Tudor Popescu, în conflictul iscat între cei doi.

După ce Cristian Tudor Popescu a comentat declarațiile lui MM Stoica și Alexandru Benga, spunând că nu are de gând să le răspundă celor doi, oficialul celor de la FCSB a avut o postare pe facebook în care s-a luat din nou de gazetar.

„Sunt una dintre «vite». Sunt unul dintre «specimene». Prin urmare, știu că «reputatul» gazetar nu-mi va răspunde, dar mai știu și că opinia mea îl va interesa. În primul rând pentru că am fost și eu un hater ca el (actualmente parțial vindecat). Aveam și eu senzația că le știu pe toate în domeniul în care activez. Nu chiar cum le știe el în toate domeniile, dar pe aproape. Nu știm nimic, domnule gazetar. Chiar dacă avem o cultură generală vastă. La tine mă refer. Eu sunt limitat.

De data asta, voi schimba registrul, nu înainte de a-mi prezenta scuzele pentru abordarea anterioară. Domnule CTP, faptul că ți se oferă expunere (exagerată, în opinia multora) nu-ți dă dreptul să jignești milioane de credincioși români. Jocul de cuvinte este o blasfemie de ultimă speță, iar dacă n-ai realizat încă, află acum că tu doar ai tastat, ideile ți le-a insuflat altcineva. Ăla din titlul de care, probabil, ești foarte mândru.

Oprește-te până nu e prea târziu. Altfel, de câte ori scrii, ar trebui să-ți pui mască. Riști să te infectezi de la atâta răutate. Iar infecția asta nu trece cu Azithromycin”, a scris Mihai Stoica.

VIDEO Mihai Stoica a șocat un deținut din pușcărie în cele 20 de luni petrecute în spatele gratiilor: „Mi-a zis că am confundat Rahova cu Disneyland!”

 Citește mai multe știri din Liga 1: 

Mirel Rădoi, sfat pentru Florinel Coman: „Să nu facă greșelile mele! Poate rata un transfer”

Decembrie decide campioana în Liga 1: avantaj FCSB și Craiova! Viciază Europa titlu?+ CFR Cluj, program infernal

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
nealiniatul
nealiniatul  •  02 Noiembrie 2020, 06:25

Epigonul asta de CTP, nu scapa nici un moment sa se bage in seama, asta si pentru ca a vazut lumea ce valoare nu are. Preotilor din tara li s-a dat cam prea mult nas in ultimii 30 de ani, este adevarat asta. Credinta este ceva foarte personal, nu un fenomen de turma cum vrea Preafericitul. Totusi, nimic nu ii da dreptul la nonvaloarea asta de CTP sa foloseasca acele cuvinte.

nebeleizis
nebeleizis  •  01 Noiembrie 2020, 22:13
Postat de mandpv964 pe 01 Noiembrie 2020, 19:03

Pffff, atatia "progresisti" domnilor... Religia Ortodoxa are principalul merit in existenta Poporului Román. Astia care neaga sau minimalizeaza, mistocarii ***, pot fi siguri ca daca nu era Biserica, ei, frumosii si desteptii utilizatori de "aplicatii", ***

Ce are religia ortodoxa ? :)))))))))))) Religia este doar un instrument de indobitocire a maselor. Indiferent ca e ortodoxa, catolica, protestanta, musulmana.

pompescu
pompescu  •  01 Noiembrie 2020, 21:47

Oricat l-am detesta pe MM, dar de data asta trebui sa-i dam dreptate!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close