FOTBAL  »  Superliga  »  STADIOANE

MM Stoica compară stadioanele din București cu ce a văzut în Slovacia: „Ți-e silă de ce s-a făcut la noi. Vestiarele din Giulești sunt buncăre!”

Mihai Stoica // foto: captură Orange Sport
Mihai Stoica // foto: captură Orange Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2022 08:38 / Actualizat vineri, 05 august 2022 08:47

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a fost impresionat de stadionul slovacilor de la Dunajska Streda, adversara roș-albaștrilor din turul 3 preliminar al Conference League.

MM Stoica a făcut parte din delegația FCSB-ului deplasată în Slovacia la meciul tur de miercuri, câștigat de vicecampioana României la limită, 1-0.

Stoica a rămas impresionat de arena de 12.500 de locuri a clubului, MOL Arena, reconstruită cu sprijinul guvernului maghiar între 2016 și 2019. Dar și de noul stadion de la Sf. Gheorghe, la rândul său ridicat cu fonduri venite dinspre Budapesta. 

În schimb, stadionul din Giulești l-a frapat pe oficialul de la FCSB. 

Rafală de lamentări » Dan Petrescu a lovit în toată lumea după egalul cu Soligorsk: „Lor le amână meciul Federația, nouă nimic! Eu n-am jucători de atac, ei au avut 7 pe bancă”
ȘAHTIOR SOLIGORSK - CFR CLUJ 0-0
Rafală de lamentări » Dan Petrescu a lovit în toată lumea după egalul cu Soligorsk: „Lor le amână meciul Federația, nouă nimic! Eu n-am jucători de atac, ei au avut 7 pe bancă”

Mihai Stoica compară noile stadioane din București cu ce a văzut la Dunajska Streda

„Să vă spun ceva important ce am văzut la Dunajska Streda: un stadion de 12.500 de locuri, care semăna cu cel al Petrolului... nişte finisaje de cinci stele.

Noi am făcut nişte stadioane şi ţi-e şi silă... mă refer la stadioanele recente. În Giuleşti, vestiarele sunt buncăre: nu ai lumină naturală, nu ai aerisire!

Nu ai aerisire, vă daţi seama să nu ai aerisire? Te duci în Giuleşti şi nu ai aerisire. Echipa aia care se duce acolo are o oră jumătate de stat înaintea meciului, are pauza de stat fără aerisire, pentru că facem lucruri fără cap.

Stadionul de la Sepsi nu arată strălucit pe afară, dar arată foarte bine înăuntru. Aici am vrut să ajung.

Giuleştiul nu arată bine. E mic, dar nu arată bine. Are nişte chestii pe la tribuna II, în timp ce ăla de la Dunajska Streda e excepţional şi e 2019, pentru că oamenii ştiu să facă”, a precizat MM la Orange Sport.

Zilele trecute, Gazeta Sporturilor a vizitat academia SF, de 14 milioane de euro, construită de guvernul maghiar la Dunajska Streda. AICI, informații și imagini cu academia ultramodernă.

VIDEO: MM Stoica, poze cu fanii la finalul meciului Dunajska Streda - FCSB 0-1

Mai multe știri din Liga 1: 

Căpitanul lui Sepsi, atac la șefii fotbalului românesc: „Ne programați când e lumea la Biserică!? Veniți voi pe căldurile astea! Nici salivă nu mai avem”

Florinel Coman, pacient sau fotbalist? Îngrijorare la FCSB înainte de RMN: se conturează a patra accidentare gravă din ultimii 2 ani!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
cirus11
cirus11  •  06 August 2022, 12:39
Postat de magic4ever pe 05 August 2022, 12:39

Macar Rapid are stadionul ei in timp ce clona FCSB are doar baza din Berceni si joaca pe unde apuca cand nu este vreun concert...si ca fotbal v-a dat Rapid cu terenul in cap cu toate perlele voastre....

Stadionul este al CNI si al Ministerului Transporturilor...

balderis
balderis  •  05 August 2022, 16:22
Postat de emil1986 pe 05 August 2022, 15:23

Nu stie. E prea prost pentru secolul asta. :))

Rapid - fîcîsîbî + 2-0

luter
luter  •  05 August 2022, 16:02

Unul ca el ce a fost la mititica,îl înțeleg, spatiu pentru oszaga fără lichid și fereastră, nașpa.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează