Comentarii (67)
vasileroaita
vasileroaita  •  05 August 2022, 19:57

Dacă acest Mocanu tăcea, am fi rămas cu impresia că a spus ceva. Penibil...

tororosso
tororosso  •  05 August 2022, 19:56

Punct ochit .... Punct lovit ! articol bun de dat după ceafă la acești pseudo fotbaliști și bocitori ca Petrescu . După ce că sunt doar imitații de fotbaliști / antrenori au pretenții de mari vedete . Azi trecând pe un bulevard la + 30* muncitori turnau asfalt și nu obiectau pe un salar de cel mult 3.000 lei/lună . Bravo Mocanu ai pus degetul pe rană dar din păcate nu se rezolvă nimic .

Catranu
Catranu  •  05 August 2022, 19:56

Comparația cu țăranii și constructorii e veche, la fel ca mentalitatea comentatorului.Ei se plâng pt ca Federația română îi tratează cu aroganță și indiferență pe când în lumea civilizata echipele ce reprezintă țara sunt ajutate.E simplu.

alexxp1955
alexxp1955  •  05 August 2022, 19:55

D-l Costi Mocanu ar trebuii sa comenteze numai meciuri programate la ora 14 sa 16 din "camere ale presei " de pe vremuri , in virful tribunei de beton, sau mai rar , de pe pista de atletism, (cind daca te puteai proteja de arsita cu o umbrele erai boier),....

catalynn
catalynn  •  05 August 2022, 19:52
Postat de adriann_ pe 05 August 2022, 18:59

***. Munca la camp are ritmul ei, nu baga "lucratorii agricoli" sprinturi pe ogor ziua in amiaza mare. Sigur ca nu-i usor nici la camp, dar a pune pe cineva sa alerge 10+ kilometri IN SOARE cand termometrul arata 35-36 de grade Celsius LA UMBRA deja inseamna sa-ti bati joc de niste oameni care muncesc serios de la varste foarte fragede pentru a ajunge acolo.

Subscriu, este o comparație extrem de inoportună! Este un populism de 2 bani care prinde la prostime gen aia cu “grasu cățărat in spinarea slabului” folosită de fostul colaborator al Secu, Petrov. Și ăla a păcălit mulți prosti!

tipsy
tipsy  •  05 August 2022, 19:50

Asa la prima vedere suna bine ce zice Mocanu, insa de fapt doar foloseste niste populisme ieftine ca sa isi apere interesele, ba chiar e de-a dreptul mitocan. Chiar si in fotbalul asta de 2 lei si 2 viteze de la noi se practica un efort sustinut (uneori chiar mai mare decat in fotbalul real, ca nu ii ajuta nici tehnica si nici mintea, asa ca alearga ca niste gaini fara cap), cu sprinturi si un tip de efort care cere anumite resurse de la organism. E cu totul altceva decat a bate cuie in timpul zilei (sa ne intelegem, munca campului e per total mai grea, doar ca afecteaza diferit organismul). Daca moare iar vreun jucator ce o sa mai zica, ia sa vezi cum dispare postarea.

cluj_cluj
cluj_cluj  •  05 August 2022, 19:47

Costi Mocanh asta isi da seama ce *** monumentala a scos din el? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rottwailer
rottwailer  •  05 August 2022, 19:44

Felicitări d-le MOCANU! O grămada de “fotbalisti” au numai fițe in cap! Ba au și mult gel, tatuaje și pretenții! Le mananca fufele banii și le schimba între ei ca sa nu se plictisească. In România sunt zmei și afara mielușei. Penibilii jucatori de fotbal ai zilelor noastre… PS Nici bun simt nu mai au!

cirus11
cirus11  •  05 August 2022, 19:39
Postat de adrianrobert15 pe 05 August 2022, 18:47

Domnul Costi Mocanu ce salariu primeste? Nu ca le-as lua apararea celorlalti, dar Costi e mai prost comentator decat e Mitrea jucator sau Petrescu antrenor. Si culmea e ca el sta la racoare si nu m-ar mira ca in perioada PRO sa fi luat mai multi bani decat Mitrea. Daca spunea asta Tavi Popescu cred ca altfel era discursul :)

Dar nu sta sa se planga... se bucura de ce are.

observator_federal
observator_federal  •  05 August 2022, 19:36

Cluburile ar trebui să-i recuze pe "cunoscuții comentatori sportivi" (toți gigiști), să vedem atunci dacă Gigi le poate găsi tuturor loc de muncă la Fcsb sau prin FRF/LPF... Nu de alta, dar pe fondul reducerii numărului de români plecați în concedii (Bucureștiul era "gol" în august în anii trecuți; acum NU), nu doar pe stadioane e mare afluența de spectatori dar și a telespectaorilor care stau în fața micilor ecrane. Ca să ce? Ca să-i audă pe ăștia exersându-și aroganțele gigiste la adresa celorlalte echipe??

  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Comentează