FOTBAL  »  Superliga  »  MEDIA

Un cunoscut comentator sportiv, răspuns pentru Petrescu și căpitanul lui Sepsi: „Definiția tupeului! Unii muncesc 8 ore pe câmp”

Costi Mocanu, comentator Prima Sport și Orange Sport, îi răspunde lui Bogdan Mitrea, căpitanul lui Sepsi care s-a plâns de programarea partidelor din Liga 1. +49   FOTO
Costi Mocanu, comentator Prima Sport și Orange Sport, îi răspunde lui Bogdan Mitrea, căpitanul lui Sepsi care s-a plâns de programarea partidelor din Liga 1.

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2022 18:32 / Actualizat vineri, 05 august 2022 18:41

Costi Mocanu, comentator Prima Sport și Orange Sport, îi răspunde lui Bogdan Mitrea, căpitanul lui Sepsi, care s-a plâns de programarea partidelor din Liga 1.

Sepsi a pierdut prima manșă a turului III preliminar din Conference League, scor 1-3 în fața suedezilor de la Djurgarden. Covăsnenii au încheiat meciul din Europa joi, aproape de miezul nopții. Duminică, de la ora 16:00, trupa lui Bergodi va juca împotriva celor de la UTA.

MM Stoica se ia de jucătorii FCSB-ului: „Am fost foarte nervos!”
FCSB
MM Stoica se ia de jucătorii FCSB-ului: „Am fost foarte nervos!”

Costi Mocanu, replică pentru Bogdan Mitrea: „Sunt milioane de români care muncesc la prânz”

„Domnul Mitrea, de meserie fundaș de fotbal la o echipă care tocmai a luat 3, zice că nu-l țin picioarele la miezul zilei. Plătit cu mii de euro pe lună, căpitanul lui Sepsi e foc și pară pe programarea meciurilor din Liga 1. Spune că la prânz el nu face spectacol. Ieri a jucat seară târziu și spectacol tot alții au făcut… 

Să afle domnul Mitrea că sunt milioane de români care muncesc la prânz. Pe șantiere, pe câmpuri, în fabrici. Zi de zi, 8 ore pe zi. Și câștigă de sute de ori mai puțini bani decât el. Și nu merg în Maldive în concediu, stau burtă-n burtă la Eforie. Și nu se plâng”, a scris Mocanu pe Facebook.

Ce declarase Bogdan Mitrea, căpitanul lui Sepsi:

Jucăm acasă cu UTA și asta e bine. E bine că nu ne-au pus iar la 12 sau la 13. Până la 16 poate ne revenim, nu sunt nici 72 de ore de la acest meci. Djurgardens mi se pare că își amână meciurile din campionat, ei și nu știu câte campionate din Europa, pentru că prioritizează meciurile din cupele europene. Noi n-avem voie să amânăm pentru că nu mai avem timp să jucăm. Și când se joacă Cupa Mondială, noi vom juca.

Ei nu se gândesc la noi și ne pun la niște ore când nici nu poți să stai afară. Aș vrea să vină dânșii să stea, nu să joace, măcar să stea în tribună, să vadă dacă se poate juca fotbal. Faci un sprint și nu mai ai salivă.

Crezi că-i interesează? Nu contează pentru ei, pentru ei contează ratingul. Ar trebui să se gândească mai mult la jucători pentru că după ne plângem de spectacol. Fotbalul se joacă în nocturnă, nu duminică, la ora 12:00 - 13:00, când lumea e la biserică”, a spus Bogdan Mitrea, la Pro Arena, după eșecul cu Djurgarden.

27 de gradesunt prognozate duminică la Sfântu Gheorghe, la ora jocului dintre Sepsi și UTA

Formația antrenată de Cristiano Bergodi a jucat în condiții dificile și partida din runda secundă, contra lui FC Argeș, la ora 12:00, când temperatura depășea 30 de grade.

În actualul sezon de Liga 1, două partide au fost mutate de la data inițială, din cauza programului din Conference League:

  • Meciul dintre FCU Craiova și CFR Cluj, programat inițial sâmbătă, 23 iulie, a fost mutat duminică, 24 iulie, zi în care au avut loc alte 3 partide! Sepsi a avut de suferit și atunci. Partida lor cu FC Argeș a fost devansată la ora 13:00.
  • Partida dintre FCSB și FCU Craiova, programată inițial luni, 1 august, a fost mutată duminică, 31 iulie.

Răspuns și pentru Dan Petrescu: „Este definiția tupeului”

Tot ieri, Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, s-a plâns de programul campioanei la conferința de presă de după meciul tur din „dubla” cu Șahtior Soligorsk, scor 0-0.

„Dan Petrescu, altul. Tot el atacă după ce în meciuri cu Armenia, Andorra și Belarus, a dat un gol în deplasare, și ăla din penalty! Și ia 50.000 de euro pe lună! Și zice că el face performanță! E definiția tupeului să spui indignat că alții-s de vină după ce te faci de râs cu consecvență! Nu pensiile speciale-s cele mai favorizate în România, fotbalul este! În raport cu rezultatele și cu muncă depusă, este absurd de bine plătit!”, a mai punctat Mocanu, jurnalist cu peste 20 de ani de experiență.

Un cunoscut comentator sportiv, răspuns pentru Petrescu și căpitanul lui Sepsi: „Definiția tupeului! Unii muncesc 8 ore pe câmp”
Costi Mocanu a lucrat o bună perioadă de timp la ProTV

Dan Petrescu, nemulțumit după Șahtior Soligorsk - CFR Cluj 0-0: „Uitați ce face federația lor!”

Laszlo Balint: „E un semn de întrebare ce s-a întâmplat în seara asta. Nu mă așteptam”

Nicușor Bancu, bulversat de adversarii din Ucraina: „Nu credeam că sunt chiar atât de buni!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (67)
alexgabriel63
alexgabriel63  •  07 August 2022, 09:54

Un al *** de-a lui Belcali !!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  06 August 2022, 20:52
Postat de xclx. pe 05 August 2022, 19:15

Compari pe unul care fuge 10km dar cu pauze , hidratare si care beneficiaza de 1-2 zile ed refacere cu unul care lucreaza in constructie 12 ore pe zi la soare? Pune orice fotbalise din SuperMamaliga sa care 15 saci de ciment sa vezi cat rezista

de ce sa pui un fotbalist sa care saci de ciment?.. De ce nu te-ai gandit sa-l pui pe David Popovici sa care saci, sau pe Daea?

Moshu
Moshu  •  06 August 2022, 17:12
Postat de Vasi86 pe 06 August 2022, 07:35

Aia cu pensii speciale nu muncesc pe santiere, pe camp, prin fabrici etc..

Asa si ? Iar n-ai inteles nik ! Desteptul ala de mocan pune in aceiasi oala salariile fotbalistilor cu pensiile speciale,ori pensiile sunt "de la stat"iara salariile fotbalistilor sunt de la "privat"!Concluzia ?Privatul face ce vrea cu banii lui si nu-i treaba mocanilor cit castiga un angajat "la privat"(el cat castiga si ce "munceste" de banii aia ?)!

Vezi toate comentariile (67)
Comentează