FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC BOTOȘANI

video + foto S-au încins spiritele în Craiova - Botoșani: un „roșu” și 4 „galbene” la aceeași fază!

CSU Craiova - FC Botoșani | Mihai Roman II, atacantul moldovenilor, a fost eliminat în minutul 63, la 1-0 pentru olteni, după ce l-a lovit pe Paul Papp. +4   FOTO
CSU Craiova - FC Botoșani | Mihai Roman II, atacantul moldovenilor, a fost eliminat în minutul 63, la 1-0 pentru olteni, după ce l-a lovit pe Paul Papp.

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2022 22:00 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 22:12

CSU Craiova - FC Botoșani | Mihai Roman II, atacantul moldovenilor, a fost eliminat în minutul 63, la 1-0 pentru olteni, după ce l-a lovit fără minge pe Paul Papp.

Ce s-a întâmplat? Pe un atac pozițional al Botoșaniului, Roman și Papp se țineau reciproc în marginea lui „16”. Atacantul lui Croitoru a cedat nervos și l-a lovit, din întoarcere, cu brațul stâng în plină figură pe stoperul oltenilor. 

Cel mai probabil la solicitarea arbitrului asistent, „centralul” din Cluj l-a eliminat direct pe Roman II. Apoi, Enriko Papa s-a dus să-i ceară socoteală lui Papp. În sprijinul colegului său din apărare, Pigliacelli a ieșit dintre buturi pentru a-l împinge pe căpitanul oaspeților. 

Din cauza meleului iscat pe teren, au fost avertizați și Alexandru Crețu, Papp, Papa și Pigliacelli.

Mai multe știri de actualitate:

Ultrașii lui Dinamo, amenințare brutală: „Vă dezbrăcăm, sărim din peluză! B=Bătaie”

Basarab Panduru laudă o decizie luată de Gigi Becali: „Cred că și-a dat seama!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  28 Mai 2022, 10:06

Pai comentatorul tv zicea ca nu a foat nimic. Era părtinitor? Era neprofesionist? Era suporterul adversarilor? - ma simt tentat sa il jignesc, dar nu o vii face! Nu ar fi mai bine ca postul tv sa il concedieze? Sa scapam de băgători de seama părtinitori? Doamne cate invective imi trec prin minte… asadar.. nu mai bine il concediază si eu nu ma mai enervez?

Forzzastiinta
Forzzastiinta  •  28 Mai 2022, 00:19

Acolo trebuia eliminat si nr 67 de la botosani, acesta se duce la jucatorul craiovei papp care era căzut si il trage in mod josnic de păr.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează