FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Momente incredibile la vestiare după Dinamo - FCSB » Sergiu Hanca în mijlocul evenimentelor

Articol de GSP - Publicat luni, 19 februarie 2018 19:30

Sergiu Hanca a intrat pe teren în minutul 72 în locul lui Gabriel Torje, căpitanul "câinilor" fiind introdus pe gazon de Vasile Miriuță pentru finalul partidei.

Mijlocașul care are 4 goluri contra roș-albaștrilor în Derby-urile de România a fost implicat în faza de la golul egalizator al adversarilor. Nesusținut de Olteanu și crezând că portughezul a făcut henț la preluare, Hanca l-a scăpat din marcaj pe Teixeira la golul 2 al FCSB-ului.

Protestele au fost în zadar, reușita a fost validată.

Hanca a fost zdruncinat de această fază, plângând în vestiar! Coechipierii au aflat de acest lucru și-au venit lângă coechipierul lor să-l susțină. Fotbalistul a primit și din partea suporterilor mesaje de susținere după Derby de România.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
10160067075610092
Chelărescu Iulian-Ilie  •  20 Februarie 2018, 12:42

Era spectator cu mâinile pe sus in loc sa-si continue jocul. Forza Steaua

chris_bu67
chris_bu67  •  20 Februarie 2018, 10:44

postacii susținători ai clonei blatiste nu au de spus un cuvânt?cum de cea mai bogată *** a României,cu cei mai valoroși și bine plătiți giogadori,nu a reuși să bată un Dinamo inferior la aceste capitole,cu un patron care vinde căpitanul înainte de derby,unde?,la Ufa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  20 Februarie 2018, 05:15

O SA VINA ȘI TIMPUL LUI HANCA, ANUL TRECUT A FOST DECISIV PENTRU ECHIPA! SPER SA IASĂ CÂT MAI REPEDE DIN PASA ASTA, AVEM NEVOIE SI DE EL!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează