FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 1-1

EXCLUSIV Momente șocante în vestiarul lui Dinamo » Scandal și îmbrânceli între jucători la pauza meciului cu Astra

Articol de - Publicat duminica, 15 noiembrie 2020 11:53 / Actualizat duminica, 15 noiembrie 2020 16:21

Situația la Dinamo este una explozivă, iar jucătorii au cedat la pauza meciului cu Astra, terminat 1-1, iar în vestiar a izbucnit un scandal între aceștia.

„Câinii” au ajuns la sase meciuri la rând fără victorie, iar rezultatele proaste și neplata salariilor au creat o atmosferă extrem de tensionată în lotul pregătit de Cosmin Contra. Sursele GSP.ro susțin că totul a culminat cu un scandal imens la pauza meciului cu Astra, între jucătorii străini și cei români.

Aceștia s-au îmbrâncit și și-au făcut reproșuri, atât legate de joc, cât și de modul în care se comportă și vorbesc fotbaliștii spanioli. Chiar și arbitrii și restul celor din staff au fost speriați de amploarea scandalului, aceștia fiind prezenți pe tunel, iar ușa de la vestiar fiind deschisă.

Antrenorii lui Dinamo au intervenit și i-au calmat cu greu pe jucători pentru ca totul să nu degenereze într-o bătaie generală. În plus, și diferențele salariale dintre jucători au contribuit la stricarea relațiilor, atmosfera fiind una proastă în cadrul echipei. 

Nu suntem nici noi mulțumiți. Încercăm să creștem de la meci la meci, dar nu ne ajută rezultate. Mă face să zâmbesc că sunt sănătos și pot să joc bine. De restul se ocupă alți oameni! Nu mai am încredere în nimeni, ne-am săturat de vorbe. Mi-e frică să nu pierdem și cele 6 puncte de până acum. Din păcate, nu poți plăti facturile cu vorbe 
– Deian Sorescu

Borja Valle s-a luat de Collado

Scandalul de la pauza meciului cu Astra închide astfel o săptămână plină de scandaluri la Dinamo. Joi, după antrenamentul de la Săftica, unul dintre liderii echipei, Borja Valle, nu a mai rezistat și s-a dus glonț la Rufo Collado, directorul sportiv, și i-a reproșat neplata salariilor. (Detalii AICI)

VIDEO Florin Prunea „Eu cred că Dinamo nu a plecat niciodată de la Negoiță. Spaniolii nu sunt acționari!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo, pregătită de plecarea lui Contra! 4 variante de antrenor pe lista „câinilor”

Nimeni nu mai crede în „Nuevo Dinamo!” » Fanii au cedat: „E capăt de drum. Contra, fă-ți bagajele!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (102)
creeperno
creeperno  •  15 Noiembrie 2020, 22:42

Socant e doar in mintea unui bebelus. La ce probleme financiare avem, ma mir ca ne-am prezentat

rocky2
rocky2  •  15 Noiembrie 2020, 19:31
Postat de dragdim pe 15 Noiembrie 2020, 19:23

Ce legătura are articolul asta cu scfcfcsbsrl ? Nu va bagă nimeni in seama și va simțiți singuri.

Se baga si ei singuri in seama incercand sa ne explice cum ca aberatia consonantă ar reprezenta ceva! Doar in imaginatia lor glumeaţă!

rocky2
rocky2  •  15 Noiembrie 2020, 19:28
Postat de Traian Pavelescu pe 15 Noiembrie 2020, 14:02

E valabil pentru pripasitii stupizi de pe lângă ambele anomali, aberații, sportive militarizate, ale armatei și miliției, impuse de ocupantul sovietic in 1947 și 1948!

Si fcsb, consoane fara insemnatate ce este? In afara de afacerea unui parnaias!

Vezi toate comentariile (102)
Comentează
Close