FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - GAZ METAN 2-2

Moral de fier » Oţelul nu dezarmează după şocurile "Dinamo" şi "Gaz Metan": MAI AMBIŢIOŞI!

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 aprilie 2011 19:59

Au avut un meci de infarct cu Dinamo, terminat 3-3, pierzînd atunci 2 puncte extrem de importante în lupta pentru titlu. Fotbalul le-a mai dat o palmă fotbaliştilor lui Dorinel Munteanu în această etapă, contra lui Gaz Metan Mediaş. Viglianti a spulberat speranţele a mii de gălăţeni, irosind un penalty în ultimul minut de joc, cînd scorul era 2-2. Partida s-a încheiat nedecis şi Oţelul pare că nu mai ştie drumul spre victorie. Fără poticnelile din meciurile cu Dinamo şi Gaz Metan, Oţelul ar fi fost lider acum!

Marius Stan a declarat după remiza cu Gaz Metan Mediaş că penaltiul ratat de Gabriel Viglianti în minutul 90+4 ar putea fi cel mai scump din istoria echipei gălăţeni.

"Penaltyul ratat de Viglianti poate fi cel mai scump din istoria Oţelului. Însă atitudinea pe care au arătat-o jucătorii îmi dă speranţe. A fost foarte greu să revină de la 0-1, apoi de la 1-2, au arătat că sunt bărbaţi", a spus Stan.

Căpitanul formaţiei Oţelul, Sergiu Costin, consideră că semieşecul cu Gaz Metan Mediaş ar putea constitui un impuls pentru el şi pentru coechipierii săi.

"Poate aşa a vrut Dumnezeu, să nu reuşim nici astăzi pe final, aşa cum am păţit-o şi cu Dinamo. Poate însă se va întoarce roata în ultimele etape. Noi nu credem că s-a pierdut titlul astăzi şi poate acest semieşec ne va ambiţiona şi mai mult pentru finalul de campionat", a spus Costin.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
iulian_luk
iulian_luk  •  29 Aprilie 2011, 00:22

....trei sunt galateni, restul ? Gandeste ( daca ai cu ce ) rational o investitie este atunci cand anuntzi ca ai platit unu..trei... j'de mil, de euro pe un anume jucator ? Cate echipe au propriul stadion ? Majoritatea stau la mila municipalitatilor ori a departamentelor, vezi cazul stelei . Otelul este una din putinele echipe care se poate lauda cu acest lucru, stadion propriu, buget rezonabil, platzile( facturi, taxe, impozite, salarii) la zi. Pt. iancu este simplu cand primeste somatie poli sa-si plateasca datoriile( apa, curent, taxe....) face divizare si gata a scapat de datorii. Astia sunteti voi cu costume armani mirosind a chanel si cu coji maronii in chilotzi

gazistu
gazistu  •  28 Aprilie 2011, 23:49

ce soc mai, daca nu le muta acel penalty din ultimele minute in careu nu mai era nici un soc,, adevarul e ca am jucat fotbal la galati

iulian_luk
iulian_luk  •  28 Aprilie 2011, 23:41

Pt. " m_u_ v" , am o simpla intrebare, cum trebuie sa arate o fatza de campion si cine se apropie de acest criteriu. Oare criteriile de departajare sunt cine se machiaza mai frumos sau cine spune ca a cheltuit cei mai multi bani. Si ne mai miram ca "afara" echipele romanesti nu fac mare branza. Ce au facut vaslui ( mai ales ) timisoara cu investitiile multe pe care le invoci ,unde se afla echipa romaniei ? Asta este rezultatul marilor investitii in jucatori de mana a 3 a luati de te miri unde. Otelul a investit peste 1 000 000 euro ( in ultimul an ) in baza de formare a copiilor si juniorilor( fosta ANCORA actuala ZOLTAN DAVID ). Cati banateni are poli in lot, trei su

Vezi toate comentariile (7)
Comentează