FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI, LUNI, 20:30, GSP.RO, DIGI, DOLCE, LOOK

Moralul e la moldoveni » Dinamo are nevoie ca de aer de victorie pentru a prinde play-off-ul, dar statistica n-o ajută

Articol de - Publicat duminica, 19 februarie 2017 00:00

Botoșănenii stau mai bine în bilanţul ultimelor cinci întâlniri, cu două victorii, două egaluri şi o singură înfrângere în faţa "câinilor"

"Câinii" nu au nicio altă variantă în afară de victorie în faţa celor de la Botoşani dacă vor să mai spere la play-off. Cu trei puncte câştigate, trupa lui Cosmin Contra s-ar apropia la două puncte de CFR şi la trei de Gaz Metan, care a pierdut ieri la Voluntari. Doar că Botoşaniul lui Leo Grozavu nu este deloc un adversar facil.

Ocupanta locului 8 în Liga 1 le-a pus mari probleme dinamoviştilor de-a lungul timpului şi chiar a câştigat ultima întâlnire, 2-1, prin golurile lui Elek şi Vaşvari din penalty.

Le-au plecat marcatorii

Interesant este că în echipa pregătită de Cosmin Contra nu mai există niciun fotbalist care să fi marcat în poarta Botoşaniului în ultimele meciurile directe. Dorin Rotariu, Valentin Costache, Marius Alexe şi Bogdan Gavrilă au fost toți transferaţi! Ce-i drept, și lui Grozavu i-au plecat Fulop, Ngadeu, Ngankam şi Cabrera, dar marcatorii din ultimul joc, Elek şi căpitanul Vaşvari, sunt apţi de joc pentru meciul de mâine seară.

Ultimele cinci meciuri Dinamo-Botoşani

  • 01.10.2016 Botoşani - Dinamo 2-1 (Elek, Vaşvari / Rotariu)
  • 14.02.2016 Dinamo - Botoşani 1-0 (V. Costache)
  • 20.09.2015 Botoşani - Dinamo 1-1 (Cabrera/Essombe)
  • 03.04.2015 Dinamo - Botoşani 0-0 -
  • 14.09.2014 Botoşani - Dinamo 3-2 (I. Fulop, Ngadeu, Ngankam / Alexe, Gavrilă)
    * toate întâlnirile au fost în Liga 1

13.400.000 €valorează lotul lui Dinamo în acest moment. Lotul lui Botoşani, doar 6,9 milioane €

"Mi-e milă de Negoiţă!"

Ionuţ Chirilă a vorbit la Digi despre Dinamo, echipă la care a format o generaţie de fotbalişti în trecut: "Mi-e milă de domnul Negoiţă pentru că nu reuşeşte în fotbal, aşa cum o face în celelalte afaceri. Managementul lui Dinamo e dezastruos de patru ani. Dinamo uită că a trăit din jucători precum Tararache, Marius Niculae, Hîldan, Mitea, Marica, Lupescu, Răducioiu sau Ştefan Radu. Adică din jucători pe care i-a construit, nu cumpăraţi", a spus tehnicianul.

"Au vândut de foame!"

Fostul preşedinte LPF, Dumitru Dragomir, critică ultimele evenimente de la Dinamo, nefiind de acord cu demiterea lui Andone: "Eu nu m-aș fi grăbit să-l dau afară pe Andone, dar dacă l-au adus pe Contra, e politica lor. O să vedeți că nici Contra nu va avea rezultate, că nu joacă el. Are echipă puțin mai bună decât de Divizia B. Dinamo nu termină niciodată pe poziție de play-off. Au vândut că le-a fost foame și nu au avut bani", a declarat Mitică la DigiSport.

Brănescu, la cuţit?

Portarul titular al "câinilor", Laurenţiu Brănescu, 22 de ani, s-a accidentat la genunchiul stâng în meciul cu Viitorul, iar durerile acute nu l-au lăsat, astfel că acesta a plecat ieri la Torino, pentru un control amănunţit. Doctorii italieni vor hotărî dacă jucătorul împrumutat de la Juventus trebuie operat sau nu. Acesta ar putea lipsi de pe gazon o lună, timp în care va face recuperarea în Italia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
demolarii
demolarii  •  19 Februarie 2017, 12:47

La ultimul meci arbitru a fost decisiv, nu echipa din Botosani. Cred ca jucatori lui Dinamo ar trebuii sa fie conatienti ca Lazar sau Rotariul au prins transferuri doar pentru ca s-au facut remarcati. Lazar de pilda are vreo 10 sezoane in Liga I, si de abia a fost luat imprumut intr-o Liga araba. Daca nu sunt in stare sa-i tavaleasca pe cei de la Botosani, si la propriu- pentru meciul tur, dar si la scor e clar ca e un lot de liga a II-a . Dar la penuria de echipe din liga a 2-a e greu sa gasesti un angajament serios. Cat despre durerea autorului in privinta locului in play-off, ar fi mai bine ca Dinamo sa nu se califice....Ar fi atunci un play-off fara scantei. Cu exceptia Craiovei ar fi doar Fcsb si satelitii de la care cumpara jucatori. Gaz Metan nu se pune ca si echipa. Eu sper ca ratingul Tv sa fie asa de mic in play-off incat televiziunile sa ceara scaderea contractului......iar pentru Dinamo ar fi un semn ca nu poti avea o strategie cu 5 presedinti si 6 antrenori in 4 ani. E ca si cum haina pe care o porti ar fi facuta din petice de culori diferite.....oricum am vazut ca Rednic,dupa ultima declaratie, se pregateste sa se intoarca.....Cat priveste articolul bun de dat in judecata pentru lipsa de substanta. 0% informatie si tot 0% opinie. In rest numai libertate....

capca1
capca1  •  19 Februarie 2017, 11:01

Bate Dinamu cu 4-0 !

eucutine
eucutine  •  19 Februarie 2017, 10:41

sa speram ca Dinamo va primi un penalty exact cum a primit Botosani la meciul tur.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează