FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 2-2

„Moruțan e în altă lume! Becali o să-l cedeze definitiv” » Jucătorul lui FCSB l-a scos din sărite pe Gabi Balint: „Cum să te sufoci în 30 de minute?”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2019 09:23

FCSB. Olimpiu Moruțan a intrat pe teren la pauza meciului cu FC Voluntari, scor 2-2, iar după 30 de minute a cerut schimbare, chiar dacă Mihai Teja efectuase toate schimbările.

Mijlocașul de 19 ani s-ar fi sufocat din cauza efortului, motiv pentru care Gabi Balint l-a taxat serios.

„În 30 de minute să te sufoci? Asta nu înțeleg. De ce să te sufoci în 30 de minute? E în altă lume, e o problemă cu el. E tehnic, e talentat, dar trebuie să ai și alte lucruri. La cap trebuie să fii bine, dacă nu ești, nu e bine. Au nevoie jucătorii tineri de un antrenament psihologic. Trebuie să ai mai multă grijă cu tine. Becali o să-l cedeze definitiv, cum a fost și cu Golofca. Odată plecat...” Balint la TV Digi Sport

Valeriu Iftime, patronul de la Botoșani, ar fi dispus să-i dea o mână de ajutor lui Moruțan:

„Chiar vreau să-l sun și o să o fac pentru că vreau să aflu care este viața lui, ce se întâmplă. Dacă ar fi după mine, eu acum i-aș întinde o mână și l-aș invita să vină la Botoșani din vară. Dar trebuie să vorbesc foarte serios și cu domnul Becali. Să vedem care ar fi cea mai bună soluție ca Moruțan să joace.

L-aș lua înapoi ca să joace. Dar, asta ar însemna că eu ar trebui să-mi fac din vară echipa pe o așa structură ca el să aibă loc. Pentru că acum dacă vine, nu are loc. Dar, de la vară ar fi altceva. Pentru că este un mare fotbalist, numai că văd că pe zi ce trece el este tot mai nebăgat în seamă”.

Citește și:

FCSB // Nimeni n-a înțeles! Gestul lui Moruțan a stârnit furia celor de pe margine » Ce s-a întâmplat înspre finalul meciului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
cornelconasu
cornelconasu  •  05 Martie 2019, 17:18

Știind că sunt slabe șanse să joace , nu a apucat ”aghiasmă” ca primii 11....

gabisp
gabisp  •  05 Martie 2019, 14:07

G.Becali="Terminatorul" de fotbalisti...Uitati-va pe cati ( si nu numai tineri ) i-a "ingropat" ( ca jucatori ). Mai studiati apoi si cate afaceri a "ingropat" personajul in cauza...Un ziarist cu un IQ normal de la "Gazeta" poate trage si o concluzie...(exclusă aceea potrivit careia G.Becali " a facut ceva pentru fotbalul romanesc"!...)

113087319635072
Constantin Constantin  •  05 Martie 2019, 13:26

"Moruţan are 19 ani. Nici Messi nu era atât de tare la 19 ani. Aleargă 12 kilometri la fiecare meci. A slăbit cinci kilograme de când a venit la Steaua. El o să fie mare, mare pe la 22 de ani. Driblează mai bine decât Hagi" Gigi Becali, patron FCSB articol din gsp.ro 04 august 2018 .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează