FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Moruțan încinge FCSB! MM Stoica se ia de un patron din Liga 1

Articol de , , - Publicat joi, 06 februarie 2020 14:46

FCSB. De la criticile pe care Gigi Becali i le-a adus mijlocașului Olimpiu Moruțan (20 de ani) s-a creat un imens scandal, în care au intrat inclusiv patronul Botoșaniului, Valeriu Ifitme și Mihai Stoica.

Atacul dur lansat de Gigi Becali asupra lui Moruțan, după prestația acestuia din derby-ul CFR - FCSB 1-0, e subiectul săptămânii. Iar reacțiile care au urmat pe marginea acestui caz au inflamat și mai tare atmosfera extrem de încărcată din rândurile vicecampioanei, aflată acum la 8 puncte în spatele liderului din Gruia.

1. Mihai Stoica a reacționat la adresa lui Valeriu Iftime

Patronul Botoșaniului, Valeriu Iftime, a oferit un interviu exclusiv pentru Gazeta Sporturilor, în care i-a criticat în termeni duri pe Gigi Becali și Bogdan Vintilă. Pe primul pentru modul în care s-a comportat și pentru ce a spus despre Moruțan, iar pe tehnician pentru tactica din repriza secundă cu CFR, când l-a folosit pe Oaidă în banda stângă. 

„Un club de șacali, în care Moruțan nu are nici cea mai mică șansă să se dezvolte”, a spus printre altele Iftime. MM a reacționat ieri. 

„Nu e prima dată când patronul celor de la Botoșani își permite să critice și să jignească persoane din staff-ul nostru. Ar trebui să-și mai reprime gândurile acestea nervoase. Simt că fac parte din haita de șacali pe care a menționat-o. Îi dau eu sugestii despre ce să vorbească despre mine. Îi recomand să vorbească despre timpul pe care l-am petrecut în pușcărie. Cu riscul de a atrage o nouă serie de jigniri din partea lui Iftime, vreau să spun ceva. Îi reamintesc că Bogdan Vintilă a condus echipa la Botoșani, unde FCSB a câștigat contra unui arbitraj potrivnic", a spus Stoica pentru TV Digi Sport.

EXCLUSIV Impresarul lui Olimpiu Moruțan îl apără pe fotbalistul criticat de Becali: „Vreau să lămuresc toată nebunia asta. Are mașina de la un dealer”

2.  Bogdan Vintilă, mesaj-șoc pentru Olimpiu Moruțan: „Să fie fericit pentru ce i s-a întâmplat!”

Antrenorul FCSB a comentat și el, ieri, cazul elevului său, iar Vintilă s-a poziționat mai degrabă de partea patronului Becali. „Moruțan ar trebui să fie fericit pentru ce i s-a întâmplat în ultimele trei zile, nu să fie supărat! Va învăţa din asta şi îl va ajuta în viaţă. Nu ştiu ce salariu are Moruţan, nu ştiu dacă a dat toţi banii pe maşină, nu sunt probleme care să mă intereseze, dar i-am transmis să se ridice la nivelul maşinii. Adică să muncească, pentru că are talent, are calitate".

3. Vali Crețu: „La vârsta lui, nici bicicletă n-aveam"

Cea mai amuzantă reacție în „cazul Moruțan" a avut-o unul dintre colegii lui de la FCSB. Valentin Crețu a fost rugat ieri să comenteze cum i se pare faptul că Olimpiu a plătit 100.000 de euro pentru o limuzină de lux. 

Prima sa declarație a fost: „Nu e treaba mea, e treaba lui şi el ştie ce are de făcut. Nu este treaba mea cu ce maşină vine”, a spus Crețu, după care a fost chestionat ce mașină conducea la vârsta pe care o are azi Moruțan. „Eu? Nici bicicletă nu aveam!”. Moruțan are în prezent 20 ani, iar Crețu avea această vârstă în 2009 și evolua la Gloria Buzău, în Liga a II-a.

Match preview FC Voluntari - FCSB

Citește și:

EXCLUSIV Florinel Coman, dorit în Premier League! Sheffield United oferă 16 milioane de euro

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  06 Februarie 2020, 15:53

Dar cand patronul tau l-a jignit pe Alibec acum 2 saptamani in spate...***au el are voie sa zica orice si sa faca orice? Alibec apartine altui club, si nu aveti niciun procent din el. El ciobandante cum si-a permis sa vorbeasca despre alti jucatori ? Mustacioara din Botosani macar detine un procent din jucator. Deci practic ati vorbit si despre el !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close