FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

Gigi Becali, intervenție devastatoare! A distrus 5 jucători de la FCSB și nu l-a menajat nici pe Vintilă: „De 15 ani n-am văzut așa ceva! N-avem cum să luăm titlul!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 februarie 2020 22:52

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a reacționat dur după eșecul suferit pe terenul campioanei CFR Cluj, 0-1. Și-a criticat jucătorii, a contestat deciziile lui Vintilă și l-a pus la zid pe Florinel Coman, cel care se plânsese de arbitrajul lui Istvan Kovacs

„Adevărul este că n-ai cum să câștigi când n-ai un șut pe poartă. A fost un meci între copii și bărbați. 

Ce ne-a făcut arbitrul? Arbitrul a arbitrat foarte bine. Trebuia să fie 4-0 scorul, n-are nicio legătură acel roșu. CFR a avut ocazii de a marca, ei joacă fotbal. L-am sunat pe Coman, l-am întrebat dacă el crede că aici e circ!”, a început Becali. 

Gigi Becali: „Nedelcu e Maradona, paseză din prima. Moruțane, mai stai o tură!”

„Oaidă și Moruțan tremurau. Nedelcu e Maradona, pasează din prima, se vrea mare fotbalist. Nu poți să câștigi așa. Nu-mi fac praf jucătorii, eu spun adevărul. Moruțane, îți iei mașină de 100.000 de euro? Din cauza asta n-a jucat fotbal. E vorba de caracterul lor. 

Cred că Vintilă a făcut echipa greșit. Mă refer la titularizarea lui Momcilovic, dar și la cei trei mijlocași. El mi-a spus echipa, am fost de acord cu el, deci e și vina mea. Trebuia să avem jucători de război în teren, noi l-am avut pe Moruțan, care s-a învârtit ca un titiriez, l-am avut pe Nedelcu, un fotbalist cu impresii. Moruțan să mai stea o tură. La revedere, pe teren nu mai intră. Moruțane, aveam pretenții de la tine, dar du-te și plimbă-te cu mașina și mai stai puțin pe bancă!”, a continuat Becali. 

+19 FOTO

Mario Camora: "A fost un meci frumos, agresiv și am meritat să câștigăm aceste trei puncte"

Pe cine remarcă Becali la FCSB: „Doar Man și Tănase au jucat”

„Momcilovic era pe altă planetă. Azi am avut doar doi jucători, Man și Tănase. Mie nici Planic nu-mi place. Are momente când zici că e pe altă planetă. 

Părerea mea e că FCSB n-are cum să ia titlul! Să ne luăm adio de la campionat! Ăștia ai mei sunt niște copii, poate o să câștige campionatul când vor mai crește. Ei nu dau un șut pe poartă cu contracanditata lor. Am jucat cu Sporting Lisabona, cu Manchester City, dar de 15 ani, de când sunt în fotbal, n-am văzut un joc atât de slab. Așa se joacă împotriva contracandidatei?”, a spus Becali, la TV Digi Sport. 

Redacția GSP, evacuată de polițiști din cauza unei amenințări cu bombă. Emisiunea GSP Live, „ediție specială” lângă dubele Poliției

Citește AICI cronica meciului CFR Cluj - FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (84)
parpalache
parpalache  •  03 Februarie 2020, 20:25
Postat de Traian Pavelescu pe 03 Februarie 2020, 11:50

Incredibil tupeul, ura viscerala împotriva Stelei a sectanților talpanisti înrolați la coada de la popota Cazarmii sportive sovietice odioase CSA. Sunt in stare *** sa țină cu Dinsmo, chefere, rapid oricine care joaca împotriva Stelei! ***

Si chiar nu stii de ce?Fii atent:1.din cauza ca are cea mai nerusinata cooperativa!2.-din cauza ca"umbla"cu "dolaari"la fundasii echipelor adverse-sa faca penalty sau sa dea "pase laterale"la...Man sau la Florinel,cum a facut Balasa in meciul cu Craiova!3.-Umbla la tusieri!4.-Are "timp"alocat la discretie la GIGI SPORT1-facand astfel publicitate gratuita pentru meciurile echipei sale!Este relevant in acest sens ca la meciul cu Norvegia- unde au fost in tribune 30 de mii de copii si insotitoarele lor-unul din copii a fost intrebat de reporter:"Ce jucator ti-a placut cel mai mult din echipa Romaniei"?La care copilul a raspuns entuziasmat ca:"Mi-a placut jucatorul Gigi Becali"!

nenea007
nenea007  •  03 Februarie 2020, 16:50
Postat de Adrian Silvasanu pe 03 Februarie 2020, 13:43

Noroc ca Pitzi ia dat cadou 6 puncte si a coborat astfel Craiova mult sub Cluj.Clujul are o echipa buna dar Steaua are nevoie de timp sa se omoginizeze si o va bate pe Cluj in playoff .Nu imi place deloc cum joaca Cluj.0 spectacol

Vrei spectacol? Du-te la teatru... Vrei puncte? Ia-ti antrenor, daca ai echipa...

nenea007
nenea007  •  03 Februarie 2020, 16:48
Postat de Traian Pavelescu pe 03 Februarie 2020, 11:43

Vintilă i-a bătut de câte doua ori pe Piturca și Hagi, antrenorii cei mai lăudați și apreciați din România!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (84)
Comentează