FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Motive de îngrijorare pentru Dan Petrescu înainte de reluarea campionatului: "Marea problemă e la mine"

FOTO: Ionuț  Tabultoc / Gazeta Sporturilor
FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 13:01

CFR Cluj a încheiat stagiul de pregătire din Spania, clujenii revenind în această dimineață în țară. La sosire, tehnicianul Dan Petrescu a vorbit despre achizițiile reușite de CFR până acum, dar și despre șansele echipei sale la titlu.

"Şi Ioniţă, şi Mailat s-au integrat foarte bine. Parcă joacă de-o viaţă la CFR. La fel şi Ţucudean. Nu a înscris, dar a jucat foarte bine. Bordeianu, în meciurile pe care le-a jucat, a făcut-o foarte bine.

Acum, marea problemă este la mine. Trebuie să aleg o echipă de titulari pentru primul meci. Cu jucătorii pe care i-am adus, cred că echipa este mai puternică decât anul trecut. Specialiştii spun că CFR este principala favorită la titlu. Sper să aibă dreptate. Şi casele de pariuri, şi specialiştii", a declarat "Burusucul", potrivit TV Telekom Sport. 

cfr
CFR CLUJ

Antrenor:  Dan Petrescu (confirmat)
Veniri: Costache (Dinamo), Țucudean (Viitorul), Bordeianu (Botoșani), Gilvan Souza Correa (Atlético Goianiense), Ioniță II (Astra Giurgiu)
Plecări: Nistor (Dinamo), Hamed (Sepsi), Al. Chiriță (Sepsi), Moutinho (Cultural Leonesa), Vera (Astra)

  • CFR Cluj debutează în 2018 luni, 5 februarie, când urmează să o înfrunte pe teren propriu pe Concordia Chiajna. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
marian0904
marian0904  •  30 Ianuarie 2018, 22:17

De arbitrii si jandarmeria dotata cu casti si scuturi (ca la Craiova) Dan nu pomeneste. E treaba altora. Noi, insa, stim.

maspeth
maspeth  •  30 Ianuarie 2018, 20:51

*** ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zagna
zagna  •  30 Ianuarie 2018, 19:31

Bursucule, sa ramai cu problemele tale pana la vara... pe locul 2 !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează