FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Motivul pentru care Becali l-a dat pe Hamroun » Cine a fost decisiv în plecarea mijlocaşului algerian

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2016 15:55

După doar un sezon în tricoul Stelei, Jughurta Hamroun a plecat de la Steaua, fiind împrumutat în Qatar.

După un scandal între echipă şi Hamroun, Becali a acceptat să îl împrumute pe mijlocaşul algerian, primind un milion de euro acum şi încă unul la vară.

Patronul Stelei a dezvăluit că l-a lăsat pe Hamroun să plece după o discuţie avută cu tatăl jucătorului.

"A venit tatăl lui Hamroun la palat şi mi-a zis « domnule Becali, dacă vorbeşti de Dumnezeu de ce nu înţelegi că băiatul ăsta are şansa vieţii lui? Tu o să mai ai jucători. De ce nu vrei să laşi un copil un an de zile împrumut, că ia bani mulţi şi îşi rezolvă viaţa pe un an?»

Am zis dă-mi un milion pe un an împrumut şi un milion mai departe. Am bătut palma. M-a impresionat tatăl lui şi am zis la revedere. Eu respect oamenii şi contractele. Mi-a zis că l-am luat gratis şi iau două milioane pe el. Mă bate Dumnezeu. Am zis că are dreptate şi îl dau", a spus Becali la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Septembrie 2016, 17:57

Jiji becali un glumet ...profund ...

gazistu
gazistu  •  06 Septembrie 2016, 17:53

si ce a pierdut steaua in asta>? daca hamroun s-a ajuns omu si nu mai vrea la steaua, lasal sa se duca dal in colo!!! un fotbalist odata ce s-a plafonat, el nu mai joaca cu sufletul...doar pt salar...asta ca si un muncitor care are salar mic si are o oferta de la alta firma pe un salar mai mare si nu e lasat sa plece....lucra tot a lene!!!!

faxx
faxx  •  06 Septembrie 2016, 17:20

=))))))))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează