FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Mugurel „Pele” Buga l-a recomandat pe atacantul-revelație din Liga 1: „S-a adaptat extraordinar. Un marcator, un «oportunist»!”

Daniel Paraschiv, în alb // foto: Imago Images
Daniel Paraschiv, în alb // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2022 12:32 / Actualizat marti, 06 septembrie 2022 13:26

Daniel Paraschiv (23 de ani), atacant cu 4 goluri în 7 meciuri pentru Hermannstadt în acest sezon de Liga 1, i-a fost recomandat lui Marius Măldărășanu, antrenorul echipei sibiene, de către Mugurel Buga, fostul vârf al Rapidului.

Daniel Paraschiv, atacant transferat de Hermannstadt de la CFR Cluj, este al doilea cel mai bun marcator în acest sezon de Liga 1, cu 5 goluri în 8 meciuri.

Paraschiv a ajuns definitiv la Hermannstadt în această vară, după ce a evoluat la Sibiu sub formă de împrumut în prima jumătate a anului.

FCSB l-a cumpărat cu bani mulți, dar îl ține în „probe” timp de doi ani! » GSP prezintă toate detaliile salariale din contract
FCSB
FCSB l-a cumpărat cu bani mulți, dar îl ține în „probe” timp de doi ani! » GSP prezintă toate detaliile salariale din contract

El a fost remarcat de Mugurel Buga, fostul atacant al Rapidului, unde a fost coechipier cu Marius Măldărășanu, încă de când evolua la nivel de Liga 3.

Marius Măldărășanu: „«Pele» Buga mi-a spus despre Paraschiv acum câțiva ani”

„Aseară am primit un mesaj de la Pele Buga. Mi-a scris: «Ți-am spus de Daniel Paraschiv acum câțiva ani». În momentul în care am fost promovat de la echipa a doua a Astrei la prima echipă, m-a sunat să mi-l propună pe Paraschiv, când juca la nivel de Liga 3. Atunci i-am spus că nu pot aduce un jucător din Liga 3, obiectivul era play-off-ul.

În vara lui 2021, în momentul în care am venit la Hermannstadt, i-a fost propus lui Dani Coman. El a fost de acord să-l luăm. Dar nu a vrut el, era la Voluntari și dorea să joace în Liga 1.

A apărut această oportunitate iarăși în iarnă. M-am bucurat foarte mult, știu că era dorit și de alte echipe. A venit la noi și s-a adaptat extraordinar.

Este un marcator, un «oportunist», care ține bine de minge. Știu că a fost dorit foarte tare și acum de altă echipă (n.r. - s-a vehiculat că este dorit la Rapid). Am vorbit cu el, mi-a spus că nu vrea să schimbe echipa pentru 6-7 luni”, a afirmat Măldărășanu la Pro Arena.

Daniel Paraschiv are un randament excelent la Hermannstadt, pentru care a marcat, în medie, un gol la două meciuri. Șase dintre reușitele sale au venit în Liga 2, acestea fiind decisive pentru revenirea sibienilor în eșalonul de elită.

S-au plătit două salarii, sunt la zi acum. Mai sunt restante acele bonusuri de obiectiv, de promovare, și niște prime tot din sezonul precedent. Dar atât timp cât s-au plătit acele două salarii și nu a plecat niciun jucător, este bine. Asta îmi dă încredere că lucrurile vor sta mult mai bine la echipă în viitorul apropiat.

- Marius Măldărășanu, antrenor FC Hermannstadt

Mai multe știri din Liga 1: 

Sumă uriașă achitată la CFR Cluj! Nelu Varga i-a stimulat pe jucători pentru marele obiectiv: „Vrea să treacă de grupele ECL”

Trei săptămâni de Vadim Rața = Un an de Moruțan! Cât a încasat FC Voluntari de la Gigi Becali pentru „împrumutul” mijlocașului moldovean

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează