FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Mulțescu a fost prezentat la Astra! Decizia luată în privința lui Alibec

Articol de - Publicat miercuri, 05 septembrie 2018 17:18

Gheorghe Mulțescu a fost prezentat oficial în noua sa postură de antrenor principal al Astrei Giurgiu.

”Mă întorc la echipă după aproape trei luni și o găsesc, de această dată, într-o postură mult mai bună. Vom face retușurile necesare pentru a putea să ne îndeplinim obiectivul.  Ne dorim pătrunderea în play-off și, mai apoi, un loc pe podium la finalul campionatului”, a punctat Mulțescu.

Acesta și-a început al patrulea mandat la Astra cu o serie de teste fizice conduse de secundul Yesilova urmate de organizarea unui cantonament de patru zile la Ploiești.

Mulțescu are cheia pentru Alibec

Gheorghe Mulțescu se va baza în misiunea de a conduce Astra spre play-off și cu ajutorul lui Denis Alibec.

"Îl cunosc foarte bine pe Denis și îi știu potențialul. Eu am vorbit în permanență cu el și i-am dat sfaturi, chiar când juca la altă echipă. Psihologic nu este ușor pentru el să revină. Era considerat unul dintre cei mai buni atacanți din țară iar acum trebuie să o ia de la capăt.

Îl vom ajuta cu toții pentru că între mine și Alibec este o relație de respect și încredere reciprocă”, a punctat Mulțescu. Antrenorul a și avut astăzi o primă discuție cu vârful de atac înaintea primului antrenament condus de tehnicianul giurgiuvenilor în noul său mandat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
103218647204174
Robokup Doru  •  30 Septembrie 2018, 14:10

" între mine și Alibec este o relație de respect și încredere reciprocă ”, Daca Alibec va fi respectat/// el știe sa respecte nu va face-ți griji , /// Multescu știe asta este un antrenor experimentat /// Va doresc succes la amândoi

bazileon
bazileon  •  06 Septembrie 2018, 08:10

Lasa, nea Gigi, o sa vezi mata respect si recioroc.

bodrin
bodrin  •  05 Septembrie 2018, 23:32

Cine se bazează pe Alibec, nu are minte. Ce poate sa mai facă un inbuibat plătit regește pe nemeritate, căruia îi huruie capul din cauza jocurilor tâmpite pe calculator, cu fumuri de milionar și ameţit de fetiţe și nu numsi?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează