FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-3

Mulțescu a găsit vinovații pentru eșecul cu FCSB » Un jucător de la Astra luat la țintă

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2018 22:59

Gigi Mulțescu a recunoscut supremația lui FCSB din meciul pierdut de Astra, scor 0-3, și a găsit un vinovat în persoana unuia dintre jucătorii săi.

"Noi doar am participat la spectacol. Cred că dacă intram cu 0-0 era altceva. Eu zic că n-a fost penalty pentru Steaua, dar asta e. Le-am dat cadouri două mingi și s-a făcut 3-0. Am ratat tot ce se putea. Pe final puteam s-o mai dregem și să dăm două goluri. Dacă Erico a făcut o preluare de 5 metri în picioarele adversarului, ce să facem?", a declarat Mulțescu la Look TV.

Antrenorul de 66 de ani a mai găsit un motiv pentru înfrângerea de azi: "FCSB are trei echipe: una pe teren, una pe bancă și una în tribune. E greu să aliniem noi o echipă competitivă. Cu lotul ăsta pot face treabă, dar nu cu atâția jucători accidentați". 

Mulțescu a vorbit și despre meciul viitorul cu CS Universitatea Craiova: "La Craiova, 90% din jucători eu i-am format. Nu am ce revanșă să-mi iau. Am făcut un joc ofensiv cum mi-au cerut suporterii și aceștia au fost mulțumiți cât timp am fost acolo". 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
whiteredarad
whiteredarad  •  17 Aprilie 2018, 09:58

Corect spune cineva, Avram a fost profcsb ...cu arme si bagaje. nici vorba de penalty !. Sigur plecand de la 1-0 fcsb-istilor le-a fost usor. E inadmisibil ca bucurestenii sa fluiere echipele din Bucuresti (plus Chiajna si Voluntari) si in deplasare. Fesnic arbitrand Clujul, la Clus sau in deplasarew sau Coltescu fluierand Craiova nu s-a vazut niciodata. Furt pe fata !

ludasmatyi
ludasmatyi  •  17 Aprilie 2018, 09:32

Arbitraj execrabil...nu avea nevoie fcsb de ajutor,si totusi apeleaza la aceasta posibilitate necinstita,doar de dragul de-a castiga campionatul prin orice pret,,,este un fel de masa verde in culoarea balcanismului si nesportivitatii !!!

petre47
petre47  •  17 Aprilie 2018, 09:29

Au inceput marile manevre. Din fata FCSB-ului se dau toti la o parte! Etapa trecuta Craiova n-a fost pe teren, in aceasta etapa Astra a facut figuratie. Ce campionat avem? Ce fotbal avem?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează