FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI - DINAMO, DUMINICĂ, ORA 15:30, DIGI SPORT

Munteanu: "În tur am învins-o pe Dinamo cu ficatul, acum o batem cu capul" ;)

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2010 00:00

Tehnicianul Oţelului prefaţează confruntarea cu Dinamo, aminteşte de succesul din tur cînd Axente a marcat cu spatele după o degajare a lui Dolha şi spune că mizează şi duminică pe un succes împotriva roş-albilor.

"Sunt bucuros pentru punctul obtinut la Urziceni, dar in fotbal bucuria este de scurta durata. Vine jocul cu Dinamo si imi doresc sa continuam seria rezultatelor pozitive obtinute pe teren propriu.

Doar daca vom castiga duminica voi putea fi pe deplin bucuros. Nu ma intereseaza si nici nu ma bazez pe absentele din tabara adversa. Dinamo are un lot foarte valoros, are jucatori ce-i pot inlocui, fara probleme, pe cei care lipsesc.

Daca in tur i-am învins cu ficatul, cum spune presa, acum vreau sa-i batem cu capul. Am nevoie de concentrare maxima din partea baietilor!", a declarat Dorinel Munteanu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  21 Martie 2010, 18:28

forza otelul,,,,,,,,,,,,,,dorinel:...... vigliantiiiiiiiiiiiiiii ????????

 •  20 Martie 2010, 20:05
Postat de schukaryn pe 20 Martie 2010, 12:33

Voi vorbiti care pierdeti campionatul ca pros.....tiii si acum tot gasiti scuze si atacati alte echipe!!!Asta este se mai intampla sa mai pierzi cu unele echipe dar cu Dinamo trebuie sa pastram traditia si sa va batem pt k voi foarte rar bateti la galati!!Vreaus a traiesc satisfactia de ai bate pe Dinamo chiar dak la final iesiti campioni desi prefer sa nu intrati nici makr in cupa uefa!!!

Eu vreau sa traiesc satisfactia clipei cand pe aici n-o sa mai apara toate comentariile anagramatilor Romaniei. Vezi cazul tau!

 •  20 Martie 2010, 19:11

de ce toti frustratii vor sa bata pe dinamo? raspunsul este in intrebare...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează