FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Munteanu: "Rîpă ar putea călca pe urmele lui Dan Petrescu sau Contra" ;)

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2010 00:00

Tehnicianul Oţelului laudă progresul elevului său, Cornel Rîpă, jucător ce evoluează pe un post considerat vulnerabil în ultimii ani la "naţională", cel de fundaş dreapta.

"Faptul că nouă jucători de la Oţelul au fost convocaţi la lotul naţional este o dovadă a muncii pe care o depun la Galaţi, dar şi a faptului ca am în componenţa echipei jucători tineri şi valoroşi.

Am discutat cu selecţionerul şi a fost mulţumit de atitudinea lor. Asta este foarte important. Cornel Rîpă face şi el parte din grupul de jucători tineri. Punctul lui forte cred că este seriozitatea, din punctul meu de vedere.

A făcut jocuri bune şi a fost constant. Va rămîne cu picioarele pe pămînt, pentru că eu nu accept ca vreun jucător să fie altfel.

Cred că va face parte şi din echipa mare a naţionalei. Poate să calce pe urmele lui Cosmin Contra sau ale lui Dan Petrescu la echipa naţională", a declarat Dorinel Munteanu la Sport Total FM.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
 •  14 Mai 2010, 19:09

Bravo Munti!sunt copii tai si munca ta!BRAVO SI FELICITARI!SUPERANTRENOR!PT. CA A AVUT LINISTE OARECUM.SUCCES MUNTI!

otelarul_123
otelarul_123  •  14 Mai 2010, 16:25
Postat de pe 14 Mai 2010, 12:17

De cind Contra este un jucator care poate fi dat drept exemplu pozitiv pt ceea ce a facut in teren ? Alaturarea numelui sau cu cel al lui Dan Petrescu este o blasfemie ! Dan Petrescu nu a fast inlaturat de nici o echipa unde a jucat datorita comportamentului huliganic , deci sa speram ca acest tinar jucator o sa-i semene lui si in nici un caz numitului Contra !

cu toate ca nu l-as critica atat de dur ca tine , iti impartasesc parerea si nu cred ca Cosmin Contra s-a ridicat la nivelul lui Dan Petrescu. Dar acesta a avut si ghinion din cauza accidentarilor , eel fiind considerat unul dintre cei mai buni fundasi de banda dreapta din lume in momentul achizitionarii sale de catre AC Milan . Pacat ca nu si-a mai revenit dupa acel lant de accidentari

otelarul_123
otelarul_123  •  14 Mai 2010, 16:22

Toate cele bune ii doresc din vara lui Rapa ca din cate am inteles este inevitabila despartirea de acest jucator din cauza eternei lipse de finduri . Tot ce imi doresc este sa nu faca greseala de a se transfera la un club "mare" din Romania pentru ca se va scunfunda in mediocritatea in care au inceput si acestea sa se scufunde. Italia e un campionatl potrivit din moment ce au existat speculatii ca a fost dorit de Chievo. Mult succes si FORZA OTELUL !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează