FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ SE VA REJUCA

Mureşan acuză o conspiraţie anti-CFR: "Nu vor să ne lase să cîştigăm titlul"

Conducătorii celor de la CFR acuză jocuri de culise împotriva lor
Conducătorii celor de la CFR acuză jocuri de culise împotriva lor

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 11 mai 2012 18:49

Conducătorii celor de la CFR Cluj nu sînt mulţumiţi de ceea ce a decis Comisia de Disciplină în cazul partidei U Cluj - CFR Cluj. Preşedintele Iuliu Mureşan spune că decizia ca meciul să se rejoace nu este regulamentară şi explică de ce echipa sa ar fi trebuit să cîştige partida la masa verde

"Nu sîntem mulţumiţi. Este în afara regulamentului, chiar sînt curios prin ce paragraf e posibil să argumenteze. Se judecă regulamentar, nu moral. Se judecă după lege! Scrie clar, cînd un oficial al unei echipe loveşte o persoană oficială, atunci echipa lui pierde cu 3-0. Aşa s-a întîmplat şi la Ploieşti, cînd a fost de fapt un suporter, aşa s-a întîmplat şi la scandalul cu bricheta.

Există un curent împotriva noastră, nu vor să luăm campionatul, s-au făcut presiuni şi iată că s-a ajuns ca o comisie să ia o decizie neregulamentară, injustă. Să nu uităm că noi conduceam cu 1-0! Abia după ce vor da motivarea, abia atunci vom putea contesta decizia", a spus Iuliu Mureşan la Dolce Sport.

S-a dat decizia: U CLUJ - CFR SE REJOACĂ DIN MINUTUL 1, DE LA 0-0! GSP îţi spune cînd s-ar putea disputa partida

Paszkany nu e mulţumit de decizia LPF: "E posibil să se ajungă la TAS"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (44)
alexutzu83
alexutzu83  •  12 Mai 2012, 02:41

miroase a branza de oaie pe site-ul asta. ma mut in Ardeal.

silviu74
silviu74  •  11 Mai 2012, 22:38

dupa baletul lui beto din meciul cu vointa ar trebui ca voi sa luati campionatul la impresia artistica, dupa fotbalul prestat ma tem ca voi nu lasati pe cei care merita sa ia titlul si incercati sa-l luati prin aceleasi mijloace ca si primele 2!! rusine CFR!!!!!!!!

jack_ripper990
jack_ripper990  •  11 Mai 2012, 21:05
Postat de nea_silica pe 11 Mai 2012, 20:36

Never, prostovane. Fac ceva pe echipele voastre din marele oras.

din pacate...eu chiar nu am treaba cu fotbalul si cu atat mai putin cu marea capitala bucale... CFR nu a existat inainte de anul 2005 si daca sa zicem maine dispare din liga 1 in cativa ani o sa mai fie cativa lingai ca tine care isi vor mai amintii trecator de echipa...dar doar putin fiindca atunci sigur o sa tii cu altcineva... oricum nu are ce discuta omul cu tine...vad ca ai o placere sa jignesti pe toti si sincer chiar imi e rusine ca esti ardelean de-al meu... fiindca vad ca ai mentalitatea aia de 2 bani romaneasca...

Vezi toate comentariile (44)
Comentează