FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ SE VA REJUCA

Paszkany nu e mulţumit de decizia LPF: "E posibil să se ajungă la TAS"

Arpad Paszkany
Arpad Paszkany

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 11 mai 2012 18:31

Arpad Paszkany nu e mulţumit de decizia pe care Comisia de Disciplină a luat-o în cazul meciului întrerupt dintre U Cluj şi CFR Cluj. Patronul "feroviarilor" are rezerve în privinţa legalităţii acestei decizii

"Nu sînt expert în legislaţia sportivă, ca atare prefer să mă ghidez după ceea ce vor spune specialiştii noştri în materie de legislaţie sportivă. Dacă se va constata că decizia LPF nu respectă legislaţia, vom contesta această hotărîre, mai întîi la Comisia de Recurs, iar dacă va fi cazul o vom face şi la TAS”, a declarat Paszkany pentru citynews.ro.

Arpad Paszkany consideră că nici un meci nu poate fi amînat după încheierea sezonului. "Regulamentul spune că meciurile nu pot fi amînate după închiderea campionatului. Nu putem juca patru meciuri în şapte zile sub nicio formă. Singura variantă este să se împingă finalul campionatului pe miercuri, 23 mai. În acest caz, meciul s-ar putea disputa, teoretic, sîmbătă sau duminică, dar numai dacă etapa de duminică, 20 mai, este amînată".

U Cluj - CFR Cluj se rejoacă din minutul 1, de la 0-0!

Adrian Porumboiu acuză Comisia: "Nişte oameni fricoşi, n-au acoperire regulamentară! Au desfiinţat raportul lui Tudor"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
jack_ripper990
jack_ripper990  •  11 Mai 2012, 23:33
Postat de utaaradan pe 11 Mai 2012, 19:07

e clar ca totul a fost premeditat, decizia nu e regulamentara. doar la TAS se va da un verdict corect. dar ce vor zice cei de la TAS, daca in fiecare sezon, au cite un caz din Romania .

nu ti se pare cam penibil sa decizi clasamentul final la TAS? jucam fotbal sau ne jucam de-a fotbalul...oricum CFR daca ia campionatul nu va ajunge in liga! rezultatele avute in anii anteriori nu prea ii favorizeaza...daca paszkany vrea sa bata drumuri prin europa degeaba nu are decat...fotbalul din romania e prea mizer sa mai fie relevant oricine l-ar castiga poate sa il castige si mioveniul...daca nu performeaza in europa degeaba la castigat...

pancone_1923
pancone_1923  •  11 Mai 2012, 22:31

De ce e posibil sa se ajunga la Tas??? Astepti sa vezi rezultatul final?? :))):)) Pei daca aveai dreptate te duceai din prima....nu asteptai sa vezi daca o sa castige cfr-ul :)

sundance_nr_one
sundance_nr_one  •  11 Mai 2012, 21:31
Postat de biancorossi pe 11 Mai 2012, 20:40

deci era clar ca steaua nu putea continua meciul cu petrolul intr-o atmosfera de ostilitate mai mult decat evidenta si periculoasa. nu ti- s-a parut in egala masura ca e valabil si pentru cfr pe stadionul lui U cluj?

Bre da mata vezi numei conspiratii prosteaua . Stai linistit ca daca nu i8l iau hunii il iau moldovenii .Tu tot nu vrei sa intelegi ca steaua - dinamo nu mai inseamna nimic decit in mintile unora ! Steaua mai scirtiie cit de cit dar dinamo apropape ca nu mai exista deloc nici in teren si nici in tribune .

Vezi toate comentariile (19)
Comentează