FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ

Mureșenii vor intra cu adevărat în istorie » ASA, într-o situație pe cît de fericită, pe atît de inedită!

Primele pe care urmează să le încaseze mureșenii nu sînt condiționați de accesul în grupele Ligii Campionilor sau ale Ligii Europa
Primele pe care urmează să le încaseze mureșenii nu sînt condiționați de accesul în grupele Ligii Campionilor sau ale Ligii Europa

Articol de - Publicat marti, 19 mai 2015 00:00

Dacă iau titlul, elevii lui Ciobi vor încasa bonusuri totale în valoare de peste jumătate de milion de euro.

ASA chiar este un caz. Nou-promovată în acest sezon, formația mureșeană este la 180 de minute de o performanţă istorică, să cîştige primul campionat/trofeu din istoria oraşului.

Elevii lui Liviu Ciobotariu sînt puşi în faţa unei situaţii pe cît de fericite, pe atît de inedite: dacă vor termina pe locul 1, vor lua atît primă pentru cîştigarea campionatului, cît şi pentru salvarea de la retrogradare! Întrucît obiectivul iniţial, la începutul ediţiei, era să încheie în primele 12 pentru a continua în prima divizie.

După victoria de pe Naţional Arena, 1-0 cu Steaua, roș-albaștrii din inima Ardealului au fost anunţaţi că au bonusuri de titlu, peste 300.000 de euro, diferenţa din drepturile TV dintre locurile 1 şi 2 în campionat.

Pe lîngă această sumă ce se va împărţi jucătorilor, Zicu și compania vor încasa alţi aproximativ 200.000 de euro din primele pentru evitarea matineului. Acestea sînt trecute în contractul individual al fotbaliștilor, aşa cum şi le-a negociat fiecare.

"La Tîrgu-Mureş se merge pe ideea unor salarii relativ mici, dar există bonusuri consistente. De aceea există stimulent extraordinar", au comentat apropiaţi ai grupării.

Astfel, avînd în vedere seria de victorii din primăvară ce-a făcut din ASA favorita la titlu, un titular al lui Ciobi poate ajunge să cîştige peste 10.000 de euro pe lună.

5.000 de euroeste media salarială lunară la Tîrgu-Mureş. Antrenorul Liviu Ciobotariu are 6.000 de euro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
striker_stargamer
striker_stargamer  •  19 Mai 2015, 22:19
Postat de mariuss72 pe 19 Mai 2015, 10:17

Iti dau raspuns si tie si lui 7 mai: nu prea ma intereseaza cine ia titlul anul asta, chiar daca ai ai tinde sa crezi ca fiind dinamovist, prefer pe ASA. La ce se intimpla in fotbalul nostru in momentul de fata, nu ma intereseaza nici la Dinamo ce se intimpla. Aici ma refer strict pe partea sportiva, si din punctul asta de vedere au fost mult mai constanti...iar partea cu arbitrajele pro, sa fim seriosi, si Steaua a avut parte de ele, si in trecut, si acum. Din punct de vedere moral si legal e o mare mizerie, finantarea echipelor din bani publici trebuie sa inceteze.

@mariuss72 Si eu as vrea sa inceteze Primariile sa finanteze sportul in general, dar cine saracia sa intretina un sport? Cine? Sa fie liga 1 mai nou castigatoare cine are cei mai multi bani? Ma indoiesc ca cei de la ASA au cumparat arbitrii, cred ca au frica, dar pe FCSB cine o judeca? MApN-ul a facut ce trebuia sa faca altfel Becali facea si marca Cojoc Steaua, asa ceva este inadmisibil. Faptul ca fotbalul este atat de jos, este strict vina lui M. Sandu si D.Dragomir. Burleanu cel putin incearca sa faca ordine dar nu are decat 2 maini. Vina ar mai apartine si celor de la LPF. Faptul ca FCSB a pierdut atatea meciuri nu este doar din cauza arbitriilor, ca arbitrii nu scot mingea din poarta adversarelor FCSB-ului.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  19 Mai 2015, 17:18

asa echipa mafiei din ROmania

ottobraun
ottobraun  •  19 Mai 2015, 12:29

ASA ASA ROS ALBASTRII ROMANIEI CAMPIONII DIN ARDEAL!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează