FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

VIDEO Gheorghe Mustață n-a intrat pe stadion la Sepsi - FCSB: „M-a sunat MM, mi-a zis că a vorbit. E păcat, dar prefer să stau aici lângă suporteri!”

Aproximativ 70 de susținători ai celor de la FCSB nu au putut pătrunde pe stadion la meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, din runda secundă a play-off-ului Ligii 1. +21   FOTO
Aproximativ 70 de susținători ai celor de la FCSB nu au putut pătrunde pe stadion la meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, din runda secundă a play-off-ului Ligii 1.

Articol de , - Publicat luni, 03 aprilie 2023 20:55 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 20:56

Aproximativ 70 de susținători ai celor de la FCSB nu au putut pătrunde pe stadion la meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, din runda secundă a play-off-ului Ligii 1.

Peste 6.500 de spectatori asistă pe Sepsi Arena la ultimul duelul din runda secundă a play-off-ului. FCSB are parte de o susținere importantă, dar mai mulți suporteri, toți fără bilete, n-au reușit să pătrundă în peluză. 

Ce urmărea Mihai Stoica pe tabletă, cu o oră înainte de Sepsi - FCSB + galeria venită de la București, descălțată la intrarea pe stadion
Sepsi - FCSB
Ce urmărea Mihai Stoica pe tabletă, cu o oră înainte de Sepsi - FCSB + galeria venită de la București, descălțată la intrarea pe stadion

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord FCSB, a rămas alături de ei, în afara stadionului. 

VIDEO. Gheorghe Mustață, în afara stadionului la Sepsi - FCSB 

„Rămân în jur de 70-80 de suporteri afară. Am luat hotărârea să rămân lângă ei. Biletul meu i l-am dat unui copil, plângea. Prefer să stau eu afară lângă suporteri. 

Am vorbit cu cei din interior, oamenii au vrut să iasă afară, dar nu am vrut să facem un impact negativ. 

M-a sunat MM, mi-a spus că a vorbit. Observatorul nu e de acord să intrăm. Pentru 70 de oameni se găsea un loc în peluză. E păcat. Nu e vorba de 300, doar 70-80 de oameni. Nu merită, se putea face o excepție”, a spus Gheorghe Mustață. 

VIDEO. Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, declarații înaintea partidei covăsnenilor cu FCSB: „Nu vrem să fim ciuca bătăilor în play-off”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FOTO Fază bizară în Mioveni - Chindia » Chivulete a anulat un gol după 5 minute de analiză în camera VAR! Ce a descoperit

VIDEO Fostul campion cu Dinamo merge pe mâna noilor acționari: „Au venit într-un moment greu pentru echipă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
retribution
retribution  •  04 Aprilie 2023, 17:38
Postat de Valar pe 04 Aprilie 2023, 00:36

Ei macar au stadion voi nu aveți și pe ala cand jucati e mai mereu gol așa ca stai linistit nu te agita prea rău ca omori neuronu ăla care ti-a mai ramas, la voi acasa e atmosfera penibila nu le e frica la nimeni sa joacă cu zcsb kids.

cum bah sa aiba clona fc r stadion cand platesc chirie? si Steaua din liga 1 are stadion aka Steaua arena aka nationala rena. daca mergem dupa logica asta.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  04 Aprilie 2023, 10:34
Postat de Yuri_macel pe 04 Aprilie 2023, 08:38

1. nu nu au. Platesc chirie 2. Daca echipa cu cea mai mare medie anuala de suporteri de pe la Revolutie incoace joaca cu stadionul aproape gol, nu vreau sa ma gandesc cum e la ceilalti. 20.000 de oameni pe un stadion de 55.000 par putini. La voi incap la 3 meciuri

Unde aveti voi 20 000 la meciuri ? Poate la vreun derby cu Rapid, altfel nici 7-8000 nu vin

mad1977
mad1977  •  04 Aprilie 2023, 08:45

Fotbalul fără suporteri este urat! Atât văzut de pe stadion, cât și văzut de la televizor! Indiferent de culorile echipei adverse! Ca se numește Rapid, Universitatea Craiova, Steaua, FCSB, Petrolul sau oricare alta echipa. Suporterii trebuie lăsați sa între pe stadioane! Amintiți-vă perioada pandemiei. Sunt de acord cu ceea ce scria cineva mai jos, cu faptul ca FCSB pune suporterii echipelor adverse la inelul 3, in așa fel încât sa nu se vadă , consoarta sa se audă! Dacă as fi in locul televiziunilor, le-as impune ca suporterii sa fie puși in valoare! Un stadion plin e spectaculos reper, atât din stadion cât și din fata televizorului.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează