FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Mutu comentează situația de la Dinamo » Ce spune despre Andone și despre investitorul Kumar

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2016 16:12

Adi Mutu, managerul lui Dinamo, a fost prezent azi la lansarea colecției de haine a fanilor echipei și a vorbit despre situația de la club și despre planurile echipei.

"Eu nu plec de la Dinamo. Nu știu care este stadiul negocierilor cu investitorul indian. Doar Negoiță știe. Dacă ei nu ajung la un acord, asta e. Vom merge înainte și vom vedea ce facem.

Vom vedea ce transferuri vom face la iarnă. Acum așteptăm meciurile următoare, care sunt foarte importante pentru noi. Trebuie să vedem pe ce loc vom termina, după care vom lua anumite decizii. Vom discuta cu Andone dupa 22 decembrie", a spus Mutu la TV Sport ro.

Citește și: Fanii lui Dinamo și-au lansat o colecție de haine » Mesajul "Doar Dinamo București", imprimat pe tricouri

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
gigelos
gigelos  •  17 Decembrie 2016, 21:57

Ia-l si pe Raj Kapoor ala cu tine . Investitorul . 2 milioane euro , vrei sa vii la un club ca Dinamo . Cat salariul lui Nea Mircea pe 5-6 luni

gigelos
gigelos  •  17 Decembrie 2016, 21:56

Mutule , ai fost si ai ramas un pacalici . Ai impresii de mare smecher ramase din perioada cand aveai spatele asugurat de Gheara si Giovanni . A fost odata . Esti o gluma proasta , pleaca mai baietasule !

fangigi
fangigi  •  17 Decembrie 2016, 20:27
Postat de Andrei Ionescu pe 17 Decembrie 2016, 17:09

salutari tuturor! Cred ca Mutu este cam arogant si nu prea are respect fata de Andone care e un om serios si un antrenor bun. Chiar nu stiu de ce Negoita l-a adus la Dinamo.Chestia cu investitorul indian e un spanac. Cariera ar trebui sa-l faca mai modest pe Mutu . El s-a ratat,acesta e adevarul!. Asa ca ciocul mic Adi!.

Sal! Mutu de cand a venit a facut doar valuri si cam atat! Ceccarelli la 33 de ani, adus in dauna lui Emmanuel Eboue nu pare vreo grozavie!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează