FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutu, detalii din culise despre amatorismul de la Dinamo! Situație incredibilă în ultima etapă: "Nimeni nu m-a ascultat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 20:27

Adrian Mutu a anunțat că Dinamo va avea o mare problemă la ultimul meci din acest campionat, dar și în vară. Sunt 9 jucători care își vor termina contractul cu Dinamo la finalul lui mai, când campionatul nu va fi încă gata pentru formația alb-roșie. 

"Practic, acum Dănciulescu nu are nimic de făcut, dar din vară se vor schimba radical lucrurile. De la vară începe calvarul. De fapt, din mai, pentru că sunt 9 jucători care termină contractul și va fi complicat, mai ales că play-out-ul se va termina în iunie.

Nimeni nu m-a ascultat să facem contractele până la final de iunie, cum se face la orice echipă civilizată, dar asta este.

Nu au crezut că se va ajunge în play-out. Dacă Dinamo va juca vreun meci extrem de important după 31 mai, va fi o problemă pentru că vor lipsi jucători importanți", a spus Adrian Mutu la TV Digi Sport.

Jucătorii care pleacă la finalul lui mai: Penedo, Brănescu, Marici, Romera, Nica, Monroy, Palici, Torje, Nemec 

Dinamo va juca în luna iunie ultima etapă din play-off. "Câinii" primesc atunci vizita celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
156957794959669
Vili Georgescu  •  26 Martie 2018, 13:59
Postat de steaua1986forever pe 22 Martie 2018, 09:21

Le-a garantat Miriuta ca incurca el fcsb in playoff si "specialistii" l-au si crezut. Va imaginati ce meciuri "istorice" erau cu cefuireul ? Comedie clasica deja.

Lasă mă ca acum sunteți safe, se vor face toți preș în fața voastră așa cum sunteți învățați. Ferească sfântul să joace careva pe bune cu voi că e un hoț ordinar și nenorocit.

andrei.f
andrei.f  •  22 Martie 2018, 11:24

Păi şi dacă cei de la dina0 nu dădeau doi bani pe sfaturile tale, de ce ai mai consumat banii dinamoviştilor, mutule ?

steaua1986forever
steaua1986forever  •  22 Martie 2018, 09:21

Le-a garantat Miriuta ca incurca el fcsb in playoff si "specialistii" l-au si crezut. Va imaginati ce meciuri "istorice" erau cu cefuireul ? Comedie clasica deja.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează