FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutu face caterincă de Gnohere la telefon: "Dacă voiai să joci câte 30 de minute, te țineam și eu la Dinamo" + 3 dinamoviști au oferte

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 20:26

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, susține că Rivaldinho, Steliano Filip și Sergiu Hanca au mai multe oferte și e foarte greu să-i mai țină în curtea clubului alb-roșu. 

" Rivaldinho are oferte. Va pleca de la noi doar pe bani, dar eu cred că ar trebui să mai rămână un an aici. Nu-l voi da niciodată dacă n-am un înlocuitor pe măsură. E un brazilian aparte.

Cu Dielna suntem în negocieri. El e plătit o parte de noi și o parte de Sheffield. Noi suntem prima opțiune pentru el, pentru că el nu uită că noi l-am ajutat. Noi am adus și caractere, nu doar fotbaliști. Acolo avea 30.000 de lire sterline pe lună. E prima perioadă a lui când evoluează constant. Eu, dacă aș fi în locul lui, aș prefera să iau mai puțini bani și să joc decât să mă întorc acolo și să nu joc.

Hanca și Steliano au mai multe oferte. Sergiu cred că a făcut un salt uriaș din punct de vedere fotbalistic. Steliano nu are adversar pe postul de fundaș stânga la națională. Vom face eforturi mari să-i ținem, acum depinde și de ce vor ei", a declarat Mutu la TV Digi Sport.

"Palici a spus că mai vrea timp să se gândească. În două-trei săptămâni trebuie să dea un răspuns antrenorului. Cât timp el e profesionist și dă totul pe teren nu putem să-l obligăm" Adrian Mutu

...despre eventualele transferuri: "Vom transfera mulți jucători din România, pentru că Dinamo e din România. Nu e niciun jucător atractiv de la FCSB în afară de Alibec".

...despre Harlem Gnohere: "Mai vorbesc cu «Bizonul» la telefon. Dacă voia să joace câte 30 de minute îl țineam și eu la Dinamo. Acum titular din câte văd eu e Alibec.  Mi-a plăcut o declarație a lui Reghe, că Gnohere are o sută de grame în plus față de Alibec. M-a pufnit râsul. Noi l-am dat pe Gnohere la Steaua pentru că am vrut".

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (20)
andrei.f
andrei.f  •  20 Aprilie 2017, 10:30

Mutulică, e o mică mare diferenţă, Harlem va fi campion cu Steaua iar la ***, mare lucru dacă prindea podiumul !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Aprilie 2017, 10:06
Postat de jack_the_stripper pe 20 Aprilie 2017, 10:05

Schimba-ti, bai, nick-ul! In... fanrin. Si inlocuieste emblema raposatei din Giulesti cu aia a lui Knattspyrnufelag...

Pentru fangigi e...

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Aprilie 2017, 10:05

Schimba-ti, bai, nick-ul! In... fanrin. Si inlocuieste emblema raposatei din Giulesti cu aia a lui Knattspyrnufelag...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează