FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mutu, neimpresionat de seria de 7 victorii + Relația extraordinară pe care o are cu Rareș Ilie: „Am grijă de el ca un părinte”

Mutu, neimpresionat de seria de 7 victorii: „Pentru mine e doar o statistică” + Cum comentează relația extraordinară pe care o are cu Rareș Ilie: „Am grijă de el ca un părinte” // foto: Imago
Mutu, neimpresionat de seria de 7 victorii: „Pentru mine e doar o statistică” + Cum comentează relația extraordinară pe care o are cu Rareș Ilie: „Am grijă de el ca un părinte” // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2022 18:31 / Actualizat joi, 28 aprilie 2022 19:22

Rapid întâlnește Chindia Târgoviște, în deplasare, în etapa a 7-a din play-out, iar Adi Mutu (43 de ani) se așteaptă la o partidă dificilă, în ciuda faptului că echipa sa este pe val în Liga 1.

  • Meciul Chindia Târgoviște - Rapid se joacă vineri, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Rapid are 7/7 victorii cu Adi Mutu la cârma echipei, dar tehnicianul giuleștenilor nu s-a arătat entuziasmat de rezultatele obținute, pe care le consideră relevante doar pentru statistici. În plus, Mutu pune presiune pe elevii săi și anunță că barajul pentru Conference League este obiectivul finalului de sezon.

Și-a vândut partea! Rapid are de azi un nou acționar majoritar
RAPID
Și-a vândut partea! Rapid are de azi un nou acționar majoritar

Mutu, totul pentru victorie: „Golurile vin din talentul pe care îl au jucătorii, nu datorită antrenamentelor pe care le fac eu”

Adi Mutu a prefațat duelul cu Chindia Târgoviște în cadrul unei conferințe de presă și, în ciuda victoriilor din ultimele etape, încearcă să își țină elevii conectați, deoarece nu își dorește pași greșiți, fiind cu gândul la barajul pentru Conference League.  

„Un joc dificil, ţinând cont că pentru Chindia e un meci foarte important pentru a evita barajul. Pentru ei e un meci capital şi ne aşteptăm la o reacţie puternică. Sunt conştient că traversăm o perioadă foarte bună, ne aflăm pe primul loc în play-out. Vom încerca să rămânem acolo.

Aceste şapte meciuri câştigate au trecut, pentru mine e doar o statistică. Cel mai important e ca mâine să ne facem datoria. Trebuie să avem cât mai multă încredere în noi pentru că victoriile aduc victorii şi probabil moralul nostru va fi din ce în ce mai bun.

Pentru mine cel mai important e să reuşesc să duc Rapidul la barajul pentru Conference League. Pe plan personal nimic nu contează. Vreau doar să-mi fac treaba la Rapid bine, să le ofer suporterilor satisfacţie şi să ofer clubului rezultate, pentru că de-asta am fost angajat”, a declarat Mutu, la conferința premergătoare jocului cu Chindia.

E important clubul să reuşească să se ducă la baraj. Dacă credem că merităm trebuie să demonstrăm pe teren în fiecare meci care a mai rămas. Să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că nu am rezolvat nimic în momentul de faţă.
 
Vom avea de muncă, de alergat, dar asta este meseria, trebuie să o respectăm, să respectăm tricoul. Golurile vin din talentul pe care îl au jucătorii, nu datorită antrenamentelor pe care le fac eu. 

- Adi Mutu, antrenor Rapid

Adi Mutu, ca un tată pentru Rareș Ilie: „O bătăiţă preventivă ca să nu şi-o ia în cap”

Tehnicianul giuleștenilor a comentat și prestațiile tot mai bune ale tânărului Rareș Ilie, jucător care a împlinit recent 19 ani și care, în ciuda vârstei, este unul dintre cei mai importanți oameni din echipă. Mutu a descris relația dintre cei doi precum una „tată-fiu” și nu s-a ferit în a declara că există momente în care poate fi și dur cu mijlocașul feroviarilor.

„Mă bucur că a dat multe goluri de când am venit eu. Am grijă de el şi îl ţin cu picioarele pe pământ, ca un părinte, ca să spun aşa, moral, uneori şi cu o bătăiţă preventivă ca să nu şi-o ia în cap. Dar el este un băiat inteligent, se vede că provine dintr-o familie serioasă şi cu anumite principii. 

Îi spun public, probabil la fiecare conferinţă, că nu s-a întâmplat nimic, nu a obţinut nimic şi trebuie să continue pe acest drum pentru că abia de-acum încolo pretenţiile au crescut în ceea ce-l priveşte. Aşteptările de la el vor fi şi mai mari”, a adăugat Mutu. 

700.000 de euroeste cota de piață a lui Rareș Ilie conform transfermarkt.com, după ce în decembrie era de 450.000 euro

Clasament play-out Liga 1

VIDEO Conferință de presă Rapid, înainte de meciul cu Chindia

Citește mai multe știri

Rareș Ilie nu se sperie de Tavi Popescu » Ce spune despre rivalitatea cu vedeta de la FCSB
RAPID
Rareș Ilie nu se sperie de Tavi Popescu » Ce spune despre rivalitatea cu vedeta de la FCSB
Reghecampf vrea să se lupte la titlu cu un veteran în sezonul viitor: „Avem nevoie de el!”
CSU Craiova
Reghecampf vrea să se lupte la titlu cu un veteran în sezonul viitor: „Avem nevoie de el!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ucluj2011
ucluj2011  •  29 Aprilie 2022, 06:14

Mult Respect Adi Mutu!

ucluj2011
ucluj2011  •  29 Aprilie 2022, 06:13
Postat de knuty pe 28 Aprilie 2022, 22:42

Probabil il invata sa "TRAGA"

Ce prost ești!!! Incredibil!!!

knuty
knuty  •  28 Aprilie 2022, 22:42

Probabil il invata sa "TRAGA"

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close