FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Și-a vândut partea! Rapid are de azi un nou acționar majoritar

Victor Angelescu, în dreapta / Sursă foto: GSP +12   FOTO
Victor Angelescu, în dreapta / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 28 aprilie 2022 14:44 / Actualizat joi, 28 aprilie 2022 19:17

Victor Angelescu va fi proprietarul majoritar al clubului Rapid anunță APS, grupul cehului Martin Machon, printr-un comunicat.

Cehul care deținea 49% din clubul Rapid și-a vândut acțiunile. El venise la bucureșteni din 2018, an în care echipa a promovat din Liga a 4-a în Liga a 3-a. „Pachetul de acțiuni al lui Machoň va fi cumpărat de Victor Angelescu, cel care va deveni proprietarul majoritar al clubului”, se arată în comunicat. 

APS adaugă că „în timpul celor 4 ani de colaborare a lui Machoň cu Rapid București, clubul a reușit să revină în topul ligii de fotbal din care fusese retrogradat după colapsul financiar din 2016. Inițial, puțini au crezut în planul ambițios de a readuce clubul în clasament, dar experiența administrativă și pasiunea pentru fotbal a proprietarilor clubului au dat roade”. 

Martin Machoň nu a fost direct implicat în conducerea clubului, motiv pentru care, după ce Rapid a fost promovat în prima ligă, investitorul a decis să-și vândă acțiunile, se mai arată în comunicat. 

„Dezvoltarea Rapid București de-a lungul ultimilor patru ani a fost o mare provocare, însă a susținut totodată și creșterea brandului APS România. Le dorim Rapidului și lui Victor mult noroc în această nouă etapă din istoria clubului și așteptăm cu nerăbdare să vedem echipa la cel mai înalt nivel al competițiilor europene”, a declarat Martin Machoň, CEO APS Group.

Legăturile dintre Victor Angelescu și APS Group

APS a fost înfiinţată în 2004 de către Martin Machon împreună cu Slavia Capital Group. Acţionează în principal în Europa Centrala şi de Sud-Est. Activitatea lor constă în: gestionarea alternativă a activelor, investiţii imobiliare și recuperarea datoriilor.

Victor Angelescu a fost director pe Europa al companiei cehe APS Holding până anul acesta. APS Holding își desfășoară activitatea în 12 țări, iar Angelescu gestiona întregul lanț al companiei.

VIDEO Victor Angelescu, la ora dezvăluirilor: „Sunt momente în care mama mea vrea să intre în emisiuni!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Adi Mutu, pe urmele lui Mircea Lucescu » La 3 lungimi de recordul fostului antrenor de la Rapid

Rareș Ilie nu se sperie de Tavi Popescu » Ce spune despre rivalitatea cu vedeta de la FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
202199123719636
Manolache Gigi  •  29 Aprilie 2022, 16:42

Mái nea george *** cum t eo chema asta e articol pentru Rapidiști ce caută *** *** aici ducetiva la *** voastră

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  29 Aprilie 2022, 07:13

Felicitări Dle. Angelescu! Dacă îl veți lua lângă Dvs. și pe Dl. Șucu , cu măcar 40% din acțiuni , atunci... DA!!!... va fi EXCELENT!!!

rocky5
rocky5  •  28 Aprilie 2022, 21:53
Postat de miki123 pe 28 Aprilie 2022, 18:31

Băi georgică....tu ca fcsbist, gândești după chipul și asemănarea patronului tău! In loc să te bucuri ca ai scapat și paștele ăsta.....debitezi inepții pe gsp! fîcîsîbî nu a fost, nu este și nici nu va fi Steaua!!!

:))))))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează