FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Angelescu vrea să cumpere „grosul” acțiunilor de la Rapid » Omul de afaceri care i s-ar putea alătura

Victor Angelescu, acționar Rapid
Victor Angelescu, acționar Rapid

Articol de - Publicat miercuri, 09 martie 2022 21:25 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 21:39

Victor Angelescu, acționar la Rapid, negociază preluarea pachetului de acțiuni deținut de compania cehă APS Holding, de care s-a despărțit oficial în acest început de an.

Victor Angelescu și APS Holding dețin, în coproprietate, 97% dintre acțiunile clubului Rapid. Celelalte 3 procente aparțin Academiei Rapid.

Surse apropiate de Rapid susțin că există discuții pentru ca Victor Angelescu să preia și pachetul de acțiuni deținut de compania cehă. Ulterior, lui Angelescu i s-ar putea alătura Dan Șucu, patronul Mobexpert.

Șumudică l-a sunat pe Becali: „Jur! Am fost prost, am greșit! Ce dacă face 3 schimbări la pauză? Rapidul m-a pierdut!”
FCSB
Șumudică l-a sunat pe Becali: „Jur! Am fost prost, am greșit! Ce dacă face 3 schimbări la pauză? Rapidul m-a pierdut!”

Dan Șucu ar putea prelua dintre acțiunile de la Rapid 

În cazul în care se va înțelege cu Angelescu asupra proiectului sportiv și social de la Rapid, există posibilitatea ca Dan Șucu să devină partener la Rapid prin intermediul unei măriri de capital care i-ar aduce o bucată importantă dintre acțiunile clubului. Oricum, Angelescu ar rămâne acționar majoritar.

Într-un interviu acordat GSP.ro, Dan Șucu, care investește la Rapid pe zona juvenilă, spunea că „îmi doresc un Rapid câștigător și prieten cu copiii. Dacă vom merge pe această linie, voi ajuta mult”.

Am avut discuții și pentru formația de seniori. Condiția ar fi să înțelegem că pe lângă un target sportiv, avem și unul social, iar eu aș fi dispus să le devin partener. Un copil e atras mereu de echipa câștigătoare.

Pentru mine, la aproape 60 de ani, n-ar mai fi chiar așa o provocare să conduc un club de fotbal, chiar și de Liga 1. E o treabă pentru un om de 30-40 de ani. Dar le-aș putea fi partener celor de la Rapid. 

- Dan Șucu, patron Mobexpert

APS a fost înfiinţată în 2004 de către Martin Machon împreună cu Slavia Capital Group. Acţionează în principal în Europa Centrala şi de Sud-Est. Activitatea lor constă în: gestionarea alternativă a activelor, investiţii imobiliare și recuperarea datoriilor.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Jucătorul lui FC Argeș surprinde: „Nu m-am putut bucura la golul înscris cu FCSB”

CFR Cluj și Rapid, singurele din România cu abonamente premium pe Facebook. Preț dublu față de Barcelona și Real Madrid!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ucluj2011
ucluj2011  •  10 Martie 2022, 13:14

Respect Dle. Angelescu!

2944926335589436
Ovi Caravan  •  10 Martie 2022, 04:20

Se pare ca Angelescu are mai multa potenta financiala de cit credeau unii. Este facut din alt aluat decit Becali, probabil este si cauza pentru care nu ar putea lucra cu *** clovnul fotbalului romanesc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează