FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - PANDURII 0-2

Mutu și Țucudean îl fac praf pe Colțescu: "I-am arătat că aveam sânge pe ureche și mi-a zis să mă duc să mă curăț"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 23:34

ASA Tg. Mureș a pierdut meciul cu Pandurii, 0-2, după ce arbitrul Sebastian Colțescu a acordat patru cartonașe roșii pentru formația mureșeană și 10 galbene.

După partidă, Adi Mutu, cel care se ocupă de pregătirea lui ASA, l-a acuzat dur pe arbitrul partidei.

"Arbitrul a fluierat în defavoarea noastră. A fost exces de zel și cartonașele roșii s-au acordat prea ușor. Țucudean, primul eliminat, este cel mai șifonat și este accidentat.  Are urechea tăiată. În ceea ce privește pe noi, chiar dacă am fost agresivi, am jucat doar la minge.

În play-off vrem să câștigăm toate meciurile, nu să facem figurație. Trebuie să mergem înainte, iar astăzi trebuia să fim calmi, chiar dacă arbitrajul ne-a fost potrivnic", a spus Mutu la DigiSport.

Și George Țucudean, primul jucător eliminat, a fost vehemet la adresa centralui.

"Eu i-am arătat că aveam sânge pe ureche și mi-a zis să mă duc să mă curăț. Eu am meritat acest cartonaș roșu, nu am ce să zic. Meciul a degenerat pentru că arbitrul nu și-a facut datoria. Poate așa sunt ei obișnuiți.

Trebuie să jucăm frumos și să nu intrăm tare, că se dă imediat galben. În Anglia râdeau de mine dacă jucam așa și mă feream întruna", a spus Țucudean.

GALBENE: Țucudean 29', 31', Pirvulescu 29', Stăncioiu 32', Mutu 33', Gonzalez 34', Matei 37', Costa 59', Buș 67', Gorobsov 84' / Vasco 16', Săpunaru 34', Ropotan 81'

ROȘiI: Țucudean 31', Constantin 65', Voiculeț 82', Costa 85'

Citește și: Țucudean, cu urechea tăiată și eliminat! ASA acuză "roșul": "El a fost cel agresat! Acolo s-a rupt totul"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
854605894625108
Silviu Apostol  •  08 Martie 2016, 12:18

L-au facut "praf" pe arbitru ? De ce ? Nu le-a ajuns cat au "tras pe nas" ? Aparatorul Pandurilor nu merita decat un "galben" pentru ca NU a lovit ci s-a protejat cu cotul ! Ce sa-i invete un vagabond precum Mutu ? Mai lipsea Muresan pentru ca delirul sa fie complet !

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  08 Martie 2016, 09:15

il consider pe Mutu vinovatul principal pentru golania de aseara. Ma mir ca nu si-a adus si ranga in teren ca e specializat in faze din astea. Mutu a gasit un teren propice la tg mures, echipa mustea de violenta, nu le trebuia decat un catalizator.

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  08 Martie 2016, 09:12

au mai fost destule cazuri cand ardeleni au arbitrat meciuri ale echipelor din Transilvania, chiar unguri care au arbitrat cfr-clujul , bucuresteni care arbitreaza steaua si dinamo sunt de foarte multe ori. Coltescu a arbitrat corect. Grecu a fost de doua ori faultat dur in primele 10 minute de joc cand Pandurii nu facusera niciun fault. Raspunsul ar trebui cautat in relatia dintre Anghelache (comunistoidul de la Dinamo) si ,,prafuitul" Mutu. Murtesenii cerseau cartonase rosii ca sa nu joace in meciul contra cainilor rosii.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează