FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO

N-au stadion! Nimeni nu știe unde se joacă peste 4 zile Petrolul-Dinamo

Petrolul - CFR Cluj ar putea fi ultimul meci disputat de
Petrolul - CFR Cluj ar putea fi ultimul meci disputat de "lupi" pe "Ilie Oană"

Articol de - Publicat joi, 03 decembrie 2015 00:00

Lucian Rădulescu, omul care a închiriat "Ilie Oană" la meciul cu CFR, a fost refuzat de SGU cînd a încercat să plătească pentru încă două meciuri ale Petrolului pe arena ploieșteană.

Vești proaste pentru "lupi"! Ploieștenii n-au unde să joace următorul meci de acasă, cu Dinamo, pe 7 decembrie. Motivul? SGU Ploiești, societatea ce administrează stadionul "Ilie Oană", a refuzat să mai lase echipa Petrolul să evolueze pe acest stadion, chiar dacă Lucian Rădulescu s-a oferit să mai închirieze stadionul pentru încă două meciuri de acasă. Explicația oficialilor a fost că utilizatorul final este tot Petrolul și au decis îl refuze pe cel care a achitat chiria pentru meciul cu CFR Cluj.

"Șeful Departamentului juridic, Gheorghe Constantin, a zis că îmi dă un răspuns în 30 de zile la solicitarea mea. Este un fel de luare la mișto, data trecută mi-a dat răspunsul pe loc. Au știut și prima dată că iau stadionul pentru Petrolul. E o acțiune pe care o făceam fără nici un interes. Să fie limpede, nu fac asta pentru a candida la primărie la anul!", a declarat Rădulescu.

Petrolul a încercat să dispute meciul cu Dinamo pe stadioanele din Buzău și Brașov, însă acestea au probleme cu certificatele ISU și variantele au picat. Iar pînă la meci au mai rămas doar 4 zile!

"Nu contest diferendele financiare existente între Petrolul și SGU, dar asta nu înseamnă că orașul trebuie să ia dreptul oamenilor să asiste la un spectacol sportiv, într-un oraș în care autoritățile n-au fost în stare nici măcar să asigure iluminatul festiv de Sărbători"
Lucian Rădulescu

3.000 €a costat închirierea stadionului la meciul cu CFR Cluj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fangigi
fangigi  •  03 Decembrie 2015, 12:16

Pai sa joace pe Dinamo cum a facut si Voluntariul!:)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează