FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

N'Doye: "Am pierdut 30.000 de euro! Pariasem că Dinamo va fi campioană"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2009 00:00

N'Doye era atît de sigur că Dinamo va lua campionatul, încît a pariat o sumă imensă pe victoria finală a "cîinilor". Şi a pierdut, dupa cum a dezvaluit intr-un interviu acordat siteului dinamovisti.ro. Mijlocasul senegalez crede ca Mircea Rednic ar trebui sa ramana la Dinamo

- Ousmane, cum e atmosfera la echipă?

- Cum să fie? Toţi sîntem supăraţi foc. Sincer să fiu, nici nu mai am chef să ies nicăieri, am stat numai în casă.

- Aţi ratat titlul, dar şi foarte mulţi bani...

- Bani? Mie nu îmi păsa de bani! Eu voiam să fiu campion! Chiar am făcut pariu cu un prieten pe 30.000 de euro că voi lua titlul, el zicea că nu o să reuşesc. Am pierdut banii. Eram atît de sigur... Dar cred în continuare în mine, în Dinamo, capu' sus!

- Cine vă antrenează etapa viitoare, cu FC Argeş?

- Coach! Nea Mircea, cum cine? Ce întrebare e asta? Păi, cum, cînd am bătut Rapid de doua ori sau Timişoara nu era cel mai bun antrenor? Tot el e şi acum. Nu e normal să iasă cu astfel de acuzaţii. Trebuie să continue cu noi, să reparăm ce am stricat. Poate ajungem totuşi în grupele Champions League, de unde ştiţi voi că nu o să fie aşa?

- Sînteţi acuzaţi de suporteri şi acţionari că nu prea v-aţi dat interesul.

- Noi tragem tare şi fizic, şi forţă, şi viteză, şi tactică, tot! Facem antrenamente adevărate, nu ne jucăm. Muncim foarte mult.

"De-aia e fotbalul spectaculos, niciodată nu ştii ce se întîmplă. Eşti ba sus, ba jos. De data asta am pierdut noi, data viitoare vor pierde alţii"
OUSMANE N'DOYE mijlocaş Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
skrilla
skrilla  •  03 Iunie 2009, 16:04
Postat de pe 03 Iunie 2009, 14:24

NDoye are dreptate. Rednic este un antrenor f bun. La ce lot a avut si la cat de proasta e conducerea clubului este o minune ca am ajuns si pana aici. Daca ar fi sa aleg intre Turcu si Rednic, de departe antrenorul este mai profesionist. Cat o sa mai suportam sa fim condusi de vanzatorul de butelii si piticul zugrav analfabet ? Au astia vreo strategie ? Vedeti la ei vreo gandire ? Au promis stadion, l-au facut? Numai imbecilitati debitate pe la televiziuni... circ si bascalie de doi lei

Deci Rednic nu are nici o vina sa inteleg?incompetentii aia din conducere i-au pus totul pe tava, au adus ce jucatori a vrut Rednic...si cu toate acestea nu are nici o vina?!toata vina e a conducerii?!pai cine trebuia sa ii motiveze pe jucatori in meciurile cruciale?!turcu?borcea?!vina e a tuturor!!a conducerii ca a investit fara cap si a satisfacut toate pretentiile financiare,a antrenorului ca nu i-a motivat destul pe jucatori, a jucatorilor ca si-au bautut joc,avand salariile pe care le au!

 •  03 Iunie 2009, 15:31

Ba **, dar la meciul din tur Vaslui -Dinamo cu cine *** ai pariat ? Ca doar stiai ce vei face nu-i asa? Nu ca mi-ar fi mila de porumboiu, alt blatist dar am inteles ca ai vandut meciul de unul singur. asta e nasol in mod normal, dar nu si cand o faci pt Dinamo. Dar asta e , te-a batut dumnezeu chiar daca esti colorat, adica te-a facut negru la loc. HAI **, vorba dansului ugandez.

 •  03 Iunie 2009, 14:51

AFARA CU SCARLATACHE,GOIAN,IZVORANU,BOSTINA,ADRIAN CRISTEA,BLAY,MATACHE

Vezi toate comentariile (15)
Comentează