Comentarii (9)

 •  09 Februarie 2009, 14:12

Si nu va mai mindriti de ceva cu care ar trebui sa va fie RUSINE. Si steaua si dinamo au fost infiintate prin hotie si abuz si prin hotie si abuz supravietuiesc si in zilele noastre. ORICE ECHIPA DIN ROMINIA daca ar fi avut avantajele si statutul acestor doua mizerabile echipe, ar fi avut performantze asemanatoare. Ce fel de suporteri sunteti voi??? mai ginditi inainte de a scrie si mai dati si dovada de corectitudine si fairPlay ca sunteti tare ridicoli.

 •  09 Februarie 2009, 14:10

Der amice, vorbese gura fara tine. ERAU doar steaua si dinamo pentru ca erau tinuti in spate de comunisti. Dupa '90 au mai fost si Craiova (Craiova mai era si inainte) si Rapidul (mai ales dupa '90) si acum CFRul si iti garantez ca dupa cum spunea si Leonidas, daca nu se faceau invirteli (si steaua si dinamo) dupa '90 mai lua si Rapidul vreo doua campionate si Craiova si poate si alte echipe. problema este ca la conducere (LPF si FRF) au ramas aceeiasi comunisti cu aceleasi obiceiuri.

 •  09 Februarie 2009, 11:52

auzi cik rapid trebuia sa mai ia titlul de 2-3 ori.....ma voi sunteti sanatosi??? in Romania nu exista cate 5-6-7 echipe care se lupta pt locul 1. Sunt doar 2! Steaua si Dinamo.(intamplarea face ca uneori campionatul sa fie luat de alte echipe si asta 1 la 20 ani) rapid nu face parte din aceasta ecuatie :)) nu va mai prostiti degeaba..... ce performanta are rapid??? 6 ani de B si 3 campionate !!!

 •  09 Februarie 2009, 11:23

Manea, esti un idiot, m-am convins. Numai un idiot caruia nu-i pasa de club ar putea da asemena declaratii.

 •  09 Februarie 2009, 11:10

DACA SE JUCA PE BUNE RPIDUL MAI LUA DE 2-3 ORI TITLU ,DAR DECAND JIJI A VENIT CU VALIZE SI PLASE CU BANII A STRICAT FOOTBALUL ROMANESC ,DACA PANA SI SUPORTERI ADEVARATI SI-AU DAT SEAMA CA PE JIJI IL INTERESEAZA BANII SI IMAGINEA NU STEAUA ,CU LOTUL CARE IL AU NU STIU DACA VOR JUCA IN UEFA ,RAPIDUL ARE UN LOT BUNARE SANSE CHIAR LA TITLU ,TOTUL E SA SE REZOLVE CU CINE VA FI PATRON DE ACEST NEGOITA MIE FRICA S-A NU IA RAPIDUL APOI SA-L FALIMENTEZE APOI S-AL VANDA JUCATORI ,E TOTUSI CAINE

 •  09 Februarie 2009, 10:59

spiritu rapidului cre ca poa sa-i anime pe *** de la ora 11.. la matineu, in divizia B.. duceti-va ca nu va va simti nimeni lipsa....

 •  09 Februarie 2009, 10:08

eu cred ca rapid va B3li cocl3nd3rul :)))) s-au abonat la cupa romaniei...:))) deoarece nimeni nu mai lupta pt ea doar echipele din B si cele de la jumatea clasamentului din prima divizie :)) conducerea rapidului vrea sa dea "NIMIC" si sa primeasca "TOTUL" :))) looseri.....bagi bani castigi bani...bagi un rahat, mananci un rahat,....dupa cum se vede :))

 •  09 Februarie 2009, 09:35

Asa este Emy. Forza Rapid.

 •  09 Februarie 2009, 09:02

Eu cred ca Rapid va reveni in frunte si va castiga Cupa Romaniei. Lotul este bun, antrenorii sunt rapidisti (si conteaza cel mai mult) iar actionariatul cred ca se rezolva in luna februarie. Bafta Rapid. Noi inca credem in spiritul Rapidului care nu va pierii niciodata. De acolo de sus va calauzeste spiritul lui Colea Rautu, Florian Pitis si nu numai. Vom reveni in forta. De aici isi trage Rapidul seva, din reveniri uluitoare. Pasarea Phonix ar tebui sa fie simbolul Rapidului.

Comentează