FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - OŢELUL, DUMINICĂ, ORA 16:00, GSP TV ŞI FAZEVIDEO PE GSP.RO

Nae Manea: "Meciul cu Oţelul este capital pentru noi, sper să cîştigăm!"

Manea vrea 3 puncte în din meciul cu liderul, Oţelul Galaţi
Manea vrea 3 puncte în din meciul cu liderul, Oţelul Galaţi

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 21 aprilie 2011 12:20

După ce a eşuat pe teren propriu împotriva lui Dinamo, Bistriţa speră să schimbe soarta campionatului cu o victorie în faţa Oţelului, meci programat duminică, de la ora 16:00, în direct la GSP TV, liveTEXT şi fazeVIDEO pe GSP.RO.


Tehnicianul ardelenilor, Nicolae Manea, a recunoscut că interesul pentru returul cu Dinamo s-a diminuat considerabil, principalul obiectiv în acest moment fiind salvarea de la retrogradare.

Manea vrea să producă surpriza returului şi să învingă Oţelul pe teren propriu în partida care va avea loc duminică: "Speranţele pentru returul din Cupă sînt destul de mici pentru noi, acum ne interesează foarte mult jocul cu Oţelul şi nu cred că mai trebuie să ne gîndim la altă competiţie. A fost o performanţă să ajungem pînă în semifinale, ne-am fi dorit să o îmbunătăţim cu o calificare în finală, dar atît s-a putut acum. Credeţi că nu ne-ar fi plăcut să jucăm finala?", a punctat antrenorul celor de la Gloria Bistriţa.

Acesta speră ca faţa echipei să se schimbe pînă la meciul din acest weekend cu liderul campionatului şi Gloria să scape de zona fierbinte a clasamentului: "Sper ca duminică împotriva Oţelului să avem o cu totul altă prestaţie şi să putem cîştiga. Chiar dacă sîntem la cinci puncte de următoarea clasată avem un program foarte dificil. Jucăm cu liderul campionatului şi apoi avem deplasări foarte grele la Dinamo şi la Steaua. Pînă la final nu mai este timp de odihnă. Meciul cu Oţelul este unul capital pentru noi şi trebuie să învingem", a concluzionat Nae Manea.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
danutz113
danutz113  •  22 Aprilie 2011, 23:04

ATI CAM PRINS BOALA PE NOI.......

cobalote
cobalote  •  21 Aprilie 2011, 17:06

Ar fi frumos ca astia de la Gloria sa aiba acelasi succes cu tactica lor precum cei de la Urziceni. Oricum, o sa fie meci tare. Felicitari Otelului ca ne da posibilitatea sa traim un astfel de campionat !

otelarul_123
otelarul_123  •  21 Aprilie 2011, 16:15

Cum sa spui ca interesul pentru partida retur cu Dinamo s-a diminuat din moment ce in partida tur interesul a fost minim , tinzand spre deloc . Bistritenii erau deja cu gandul la partida cu Otelul , si au intrat in teren ca victime sigure . Forza Otelul !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează