FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fostul jucător al Stelei laudă transferul lui Sorescu la FCSB: „Încă nu a atins apogeul carierei”

Sorescu și Florinel Comaan, în cantonamentul FCSB/ foto: captură Facebook @FCSB
Sorescu și Florinel Comaan, în cantonamentul FCSB/ foto: captură Facebook @FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 ianuarie 2023 14:17 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2023 15:20

Nana Falemi (48 de ani), fost mijlocaș la Steaua în perioada 2000-2005, consideră că Deian Sorescu va fi un plus pentru FCSB.

Falemi a enumerat plusurile pe care crede că le va aduce Sorescu în jocul celor de la FCSB.

Deian Sorescu, prezentat la FCSB! Ce salariu va câștiga la formația roș-albastră + Primele declarații: „Am venit la o echipă mare”
FCSB
Deian Sorescu, prezentat la FCSB! Ce salariu va câștiga la formația roș-albastră + Primele declarații: „Am venit la o echipă mare”

Nana Falemi: „Sorescu are 25 de ani și părerea mea este că încă nu a ajuns la apogeul carierei”

„Sorescu e un fotbalist care mi-a plăcut de când juca pentru Dinamo, pentru atitudinea pozitivă în joc. Este genul de jucător cu multă energie, cu o dinamică foarte bună.

Deian Sorescu joacă mereu în față, pe poartă. Are 25 de ani și, părerea mea este că încă nu a ajuns la apogeul carierei. Cred că la Steaua (n.r. - FCSB) va arăta și mai bine având alături jucători mai valoroși.

Va duce un plus de consistență în jocul de atac și mai multă siguranță pe faza de apărare, alături de Șut, Olaru, Cordea și Octavian Popescu”, a declarat Nana Falemi, potrivit sport.ro.

Primele declarații ale lui Sorescu la FCSB

Deian Sorescu a fost prezentat de FCSB și a oferit primele declarații, pentru pagina de Facebook a clubului roș-albastru.

„Mă simt bine și sunt nerăbdător să încep primul antrenament cu băieții. A fost ceva pe moment. Nu m-am gândit că aș putea face schimbarea asta în cantonament, dar mă bucur că am reușit să vin la o echipă mare, cu o istorie foarte bogată. Sper să facem o treabă frumoasă împreună.

Pe plan personal vreau să am continuitate, așa cum am avut în ultima parte în campionatul Poloniei, în care am avut evoluții bune. În ceea ce privește echipa, vreau să ne atingem obiectivul și să luptăm acolo sus. Dar nu vreau să vorbesc acum pentru că este drum lung, mai sunt multe etape până la terminarea campionatului regular.

Sper să fiu la fel de bine primit de fani așa cum am fost de colegi. Vreau să fiu judecat după evoluții, nu după echipa la care am fost (n.r. Dinamo). Sunt un jucător profesionist și îmi fac treaba la orice echipă voi fi”, a spus Sorescu.

Fotbalistul care poate juca și ca fundaș dreapta vine sub formă de împrumut până la vară, de la polonezii de la Rakow, FCSB urmând să aibă opțiune de transfer definitiv.

Citește și: 

FCSB și-a luat „câine” rău: 3 motive pentru care Sorescu e cel mai tare transfer al ultimilor ani reușit de Gigi Becali » Al 19-lea dinamovist care trădează

Nicolae Dică, prezentat oficial la CS Mioveni: „Și Mircea Lucescu a retrogradat și e cel mai bun antrenor român”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează