FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Narcis Răducan a izbucnit când a aflat amenda primită de Dinamo după Derby: „Iei mai mult dacă vorbești la telefon în timp ce conduci”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 10:23

Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB, e nemulțumit de amenda primită de clubul Dinamo după incidentele provocate de galeria roș-albilor la derby-ul cu FCSB din 5 octombrie, încheiat 1-1. 

Formația lui Ionuț Negoiță a fost amendată cu 2.000 de euro după scandările rasiste și xenofobe îngrozitoare ale ultrașilor din „Ștefan cel Mare. Aceștia au făcut abuz de invective la adresa lui Florinel Coman, dar și a arbitrului Istvan Kovacs. 

„Noi am luat 1.000 de euro amendă, iar Dinamo 2.000 de euro, după reacția galeriei lor la adresa lui Coman. Și dacă vorbești la telefon, în timp ce conduci, iei mai mult”, a spus Narcis Răducan, la TV Digi Sport.   

Derby-ul fotbalului românesc, umbrit de rasism

FCSB - Dinamo, derby încheiat 1-1, a fost întrerupt  în minutul 32 din cauza scandărilor rasiste ale ultrașilor dinamoviști, dar și pentru că Istvan Kovacs a fost lovit cu o brichetă în ochi. Partida a fost reluată după aproximativ 10 minute.  

Scandalul a început înaintea unei faze fixe, pe care Florinel Coman se pregătea să o execute. Fotbalistul FCSB-ului a fost luat la țintă cu diverse obiecte, apoi i-a aplaudat ironic pe ultrașii din peluza dinamovistă. Aceștia au replicat imediat și au început să lanseze atacuri rasiste la adresa lui Coman, căruia i-au strigat: „Țigane! Țigane!”. 

Vezi și: 

ANALIZĂ Regula U21 se evaporă repede! Dezamăgirile sunt 58%, marile câștiguri o treime 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
2177161549205487
Daniel Buriu  •  17 Octombrie 2019, 15:11

Iar noi, Raducane, am pierdut cu 3-0, meciul cu voi, pt o bricheta! Probabil,la asta va asteptati si de la meciul cu Dinamo? Pana la urma nici Coman nu este ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu.blatistu
ovidiu.blatistu  •  17 Octombrie 2019, 13:44
Postat de pugliesi pe 17 Octombrie 2019, 12:08

Dumnezeule, ce tip de gandire. In locul administratorului iti dadeam ban direct. Cum sa ai o asemenea judecata intr-o societate normala. Incredibil!

Corect... așa se face intr-o societate democrata in adevăratul sens al cuvântului...

ravenpaladin
ravenpaladin  •  17 Octombrie 2019, 13:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează