FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Detalii de la meciuri aranjate din Liga 1: „Cădeau adversarii în fața mea, nu înțelegeam de ce sunt așa tehnic” :D

Narcis Răducan și Ionuț Luțu la FC Național.
Narcis Răducan și Ionuț Luțu la FC Național.

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 15:38

Prezent la GSP Live, Narcis Răducan (45 de ani) a vorbit despre cariera sa de fotbalist și meciurile suspecte la care a participat. 

De-a lungul carierei, fostul mijlocaș a evoluat la echipe precum Steaua, Rapid, FC Național, FCM Bacău, AEK Larnaca sau AEL Limassol. Acesta a evoluat în total 301 meciuri și a reușit să bifeze 44 de goluri. 

VIDEO Narcis Răducan vorbește despre meciurile aranjate în care a jucat

„Trebuie să înțeleagă cu toții că acum 20-25 de ani era un anumit context. Calitatea fotbalului era una ridicată, dar moralitatea era îndoielnică. În multe dintre partide, plana suspiciunea. Blat nu pot să zic că a fost, pentru că blat se numește unul care a și fost dovedit. Eu nu am pârghiile necesare ca să spun asta. 

Meciuri suspecte sigur că au fost, foarte multe. Uneori cădeau adversarii și nu înțelegeam de ce sunt atât de tehnic și invers, când mergeai ca pe zăpadă și nu înaintai deloc. Cine spune că nu a jucat într-un meci suspect, ori e prea diplomat ori minte. Nu există, erau foarte multe”, a declarat Narcis Răducan la GSP Live.

Citește mai multe știri de la GSP Live:

Narcis Răducan, dezvăluiri despre conflictele cu MM Stoica: „Suntem precum cocoșii” + poveste amuzantă cu Dan Petrescu: „Îl aprobam doar ca să-l satisfac”

Narcis Răducan rupe tăcerea despre perioada FCSB: „N-aș mai accepta să mă întorc!” + ce i-a spus Becali în momentul despărțirii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
firaldo
firaldo  •  27 Mai 2020, 09:46

Dacă îl întrebi dacă ă participat in cunostinta de cauza la vreun meci aranjat...garantat răspunsul ar fi...clar nu...daca stiam ca e blat nu intram pe teren.Toti au jucat în meciuri aranjate...dar doar banuiau...ei nu stiai nimic

catalin.palcu
catalin.palcu  •  27 Mai 2020, 08:51
Postat de ciuke pe 26 Mai 2020, 17:57

Juca la FC Arges Pitesti (fosta Dinamo Pitesti) cand a fost gasit dopat. Adrian Neaga si Cristian Buturuga erau colegi la FC Arges in 2001. Neaga a scapat de suspendare la insistentele lui Dragomir, dar si datorita transferului la Steaua.

Ce legatura are dopajul lui Neaga cu numele echipei din Pitesti? Nu se mai cheama Dinamo Pitesti de 53 de ani stimabile si nu a fost oricum niciodata'prietena' cu Dinamo Bucuresti. Dar hai sa mai calomniem pe Dinamo un pic, ca se poarta. Neaga a fost basma curata ca sa posta juca la Steaua. Si atat!

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  26 Mai 2020, 18:04
Postat de ciuke pe 26 Mai 2020, 17:54

Gazda era Gloria Buzau, si daca era blat bateau oaspetii.

E adevărat ca Buzăul a fost gazda... dar n-ai înțeles de ce am spus “cel mai prost blat”... pai gg crezi ca și-a închipuit vreodată ca tocmai steluța îl va încurca?... mea culpa... nu a fost vorba de Steaua ci de FC Fcsb...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close