FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO Narcis Răducan, dezvăluiri despre conflictele cu MM Stoica: „Suntem precum cocoșii” + poveste amuzantă cu Dan Petrescu: „Îl aprobam doar ca să-l satisfac”

Narcis Răducan a vorbit la GSP Live despre confictele cu Mihai Stoica.
Narcis Răducan a vorbit la GSP Live despre confictele cu Mihai Stoica.

Articol de - Publicat marti, 26 mai 2020 12:17

Narcis Răducan (45 de ani) a fost la GSP Live și a vorbit despre relația aprinsă pe care a avut-o cu Mihai Stoica (55 de ani) de-a lungul timpului și cum a fost perioada în care au lucrat împreună la Unirea Urziceni. Între cei doi oameni de fotbal au existat mai multe declarații acide, ultima oară în toamna lui 2019, când MM a plecat de la FCSB și a venit Narcis în locul lui.  

  • Narcis în 2011: „Aş putea să spun niște lucruri pe care le ştiu despre el şi care l-ar face să-i fie ruşine să mai iasă pe stradă dacă le-aş spune"
  • MM în 2011: „Narcis m-a sunat să mă amenințe că spune în presă că mă droghez și că am amantă, dacă mai vorbesc despre el”
  • MM în 2019: „Eu am o problemă și am niște reproșuri de făcut celor care se ocupă de echipă acum. Există, hai să nu folosesc cuvinte urâte și să spun că sunt mulți lingăi în peisajul fotbalistic autohton. Mă refer la unii conducători, jucători. Vor să își facă imagine prostind patroni și aceștia angajându-i după”

„Când te enervezi, când te jignește cineva, ripostezi. Dar MM Stoica este totuși cel care m-a determinat să încep această meserie, am învățat foarte multe lucruri de la el. Eu îl respect, chiar dacă sunt și astfel de lucruri. Nu pot să te aproprie astfel de schimburi de replici, dar nici nu pot să șteargă respectul față de el. Niciodată n-am purtat o ură față de el, ne-am certat și în public și în privat, dar tot îmi vine să vorbesc cu el”, a declarat Narcis Răducan la GSP Live. 

Narcis Răducan: „Cred că suntem compatibili profesional”

Narcis Răducan a plecat de la FCSB după un mandat care a durat doar două luni și jumătate, în toamna anului 2019.  

- Dacă Gigi Becali ti-ar fi propus să fi rămas la FCSB alături de MM Stoica, ai fi avut vreo problemă? 
- Discuția e mai complexă. Am mai fost împreună la FCSB și ne-am descurcat bine. Atât timp cât nu este o tensiune între noi, poate fi benefic și pentru noi și pentru echipă. Atunci când suntem precum cocoșii, nu face bine nimănui. Depinde de situație și context. Nu am un exces de orgoliu față de el și cred că suntem compatibili profesional. 

În direct la GSP Live, Narcis Răducan a povestit un episod amuzant cu Dan Petrescu, care îi urmărea pe el și MM cu un DVD-player, ca să le arate cât de mult au fost dezavantajați de arbitrii. „Era așa mic ecranul că nu prea vedeam, dar îi dădeam dreptate mereu să îl satisfac”.

VIDEO Narcis povestește un episod amuzant cu Dan Petrescu

Narcis a vorbit la GSP Live și despre perioada în care a lucrat împreună cu Mihai Stoica, la Unirea Urziceni, sub comanda lui Dan Petrescu. 

„Dan Petrescu îmi cerea câte 10-15 pagini despre adversar, toți parametrii. Inclusiv cum reacționează publicul, starea gazonului, puncte vulnerabile, tot. Cei care fac fișe de observație în coaching, știu despre ce vorbesc. Era o muncă în echipă. MM era foarte bun în ceea ce privește știrile de ultimă oră ale adversarului și atunci se crea un tablou complet pentru Dan Petrescu, care lua deciziile. Daca vrei să știi cu ce formulă de joc evoluează adversarul, trebuie să îl suni pe MM și îți spune”. 

Citește mai multe știri de la GSP Live:

Legăturile neștiute dintre Traian Băsescu și titlurile câștigate de CFR Cluj și Unirea Urziceni: „Totul se juca în culise, știți ce poate să facă un arbitru”

Narcis Răducan rupe tăcerea despre perioada FCSB: „N-aș mai accepta să mă întorc!” + ce i-a spus Becali în momentul despărțirii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
deny74
deny74  •  26 Mai 2020, 17:44

Aia ca are MM amantă e cea mai tare.Bine ca au mai fost cazuri care s-au căsătorit cu femei și au avut copii.Dar oamenii stiu adevărul

stelbz
stelbz  •  26 Mai 2020, 12:30

Imi pare rau ca Narcis Raducan nu a ramas in continuare la FCSB. El reusise, din punct de vedere psihologic, sa remobilizeze jocul colectiv al echipei pe care nu-l avea deloc si rezultatele au fost pozitive tot timpul cat el s-a aflat la echipa. Am impresia ca MM il influenteaza in rau pe Becali sau pe Vintila si in ceea ce priveste transferurile de jucatori, dar si in privinta adoptarii unei tactici de joc ineficace sau a folosirii primului 11 de joc....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează