FOTBAL  »  Superliga  »  PROGRAM LIGA 1

Narcis Răducan critică măsurile anunțate de MTS pentru reluarea Ligii 1: „Se face un experiment”

Jucătorii de la FCSB au făcut antrenamente în grup și în timpul pandemiei +6   FOTO
Jucătorii de la FCSB au făcut antrenamente în grup și în timpul pandemiei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2020 07:15

Fotbaliștii din Liga 1 se pregătesc de reluarea antrenamentelor, după data de 15 mai. Până atunci, jucătorii vor fi nevoiți să stea în izolare totală pentru a nu se infecta cu noul coronavirus.

Narcis Răducan, fost conducător în Liga 1, a vorbit despre soluția oferită de MTS și crede că jucătorii trebuiau testați acum de coronavirus și toate echipele să intre de acum în cantonament.

„Este exagerat. Se poate face un test și ai rezultatul imediat. Dacă știi rezultatul, de ce să mai stai 14 zile? Eu vedeam altfel situația. Nu sunt specialist, dar cred că se putea face diferit. Luai azi fiecare jucător în parte și-l testai. În două zile aveai rezultatul. Din câte știu, testul îți spune dacă ai coronavirus, dacă ai avut sau dacă ești purtător. Dacă niciunul dintre jucătorii echipei nu avea, se putea intra într-un colectiv izolat. Bineînțeles, alături de personalul auxiliar, care îi deservește.

Unde mai era riscul? De ce să mai stai acum două săptămâni? Stăteau jucătorii în bază, izolați, și doar venea cineva pentru a face aprovizionarea. Care mai era riscul dacă niciunul dintre jucători nu avea coronavirus?

Dar fotbalul este un domeniu mediatizat și de aceea se face un experiment. Dacă nu se vorbea atât de mult la televizor despre asta, nu erau așa multe precauții”, a spus Narcis Răducan la emisiunea Fotbal Club pe Digi Sport.

VIDEO Fotbaliștii din Liga 1 intră în izolare totală

FOTO. Documentele oficiale: cum arată ordinul MTS privind reluarea antrenamentelor și a competițiilor

+2 FOTO

 Citește mai multe știri din Liga 1:  

FCSB, cea mai subțire candidată: abia mai strânge 18 jucători! Concurentele CFR și Craiova au cu mult mai multe soluții

EXCLUSIV Vasile Șiman reacționează vehement în cazul lui Ionuț Șerban: „Să terminăm cu circul ăsta de 2 bani! Unde să se transfere? Problema e la Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
2102911679735264
Calin Radulescu  •  06 Mai 2020, 09:39

Eu nu inteleg de ce ne grabim sa jucam TZURCA cu mingea in plin razboi planetar... OK o sa se mimeze o luna fotbalul, sa se ia banii de la tv in rest pe cine intereseaza rezultatele si cine castiga cupe de tinichea... Decizia corecta e sa inchidem taraba, bagam jucatorii in somaj tehnic cu 2.500 lei pe luna si vorbim de reluare cand apare un tratament prin 2021

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  06 Mai 2020, 09:23

pai cum de ce ??? e simplu, ca sa fim siguri ca nu au simptome de coronavirus, de aia...se stie ca testele nu sunt sigure ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează