FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nașul și finul nu-și mai vorbesc! Rădoi se ia din nou de Becali: "Felul lui nu e corect! Greșește"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2017 13:47

După ce au colaborat din postura antrenor - patron timp de 6 luni, nașul Gigi Becai și finul Mirel Rădoi nu-și mai vorbesc.

Rădoi a dat detalii despre relația sa cu Gigi Beca și spune că acesta are o strategie greșită la FCSB.

"Nu am mai discutat cu Gigi Becali pentru că nu vreau să mă cert. Nu am mai vorbit pentru că sigur am avea discuții contradictorii. Fiecare vede fotbalul în felul lui, iar felul lui nu este cel corect. Eu i-am spus că atâta timp cât va gândi așa, el va greși.

Pentru el cei care îi spun adevărul îl deranjează. Crede că ori au o răutate, ori nu se pricep la fotbal. Prefer să rămânem cu impresiile pe care le avem", a spus Mirel Rădoi la TV Sport ro.

Fostul antrenor al echipei roș-albastre a vorbit și despre Nicolae Dică, noul tehniciai al steliștilor.

"Vorbesc în fiecare zi cu Dică. Are șanse mari sa ia campionatul în sezonul următor, dar are nevoie de stabilitate. Sper să poată să se califice în grupele Champions League și dacă nu, măcar în grupele Europa League.

Eu cred că va avea un drum destul de clar și dacă va fi lasat în pace, să facă ceea ce știe, eu cred că va reuși în drumul către grupele uneia dintre cele două competiții", a adăugat fostul jucător.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
364058783974964
Eyrius Eyris  •  25 Mai 2017, 22:27

In mod normal, FCSB merita titlul.

andy_2008
andy_2008  •  25 Mai 2017, 17:59

Radoi sa puna mana sa invete si pe urma sa vb de Gigi.

raduu1cristian
raduu1cristian  •  25 Mai 2017, 17:19

:))) cuvantul *** din postul meau anterior a fost cenzurat , Doamne ca prost mai sunt sa fi crezut ca tara asta mai are OAMENI si ca mai poti crede un singur cuvant din presa romaneasca, cat de mult sa-ti calci pe demnitate ca sa cenzurezi un cuvant care nu are nici cea mai mica conotatie licentioasa dar in schimb lezeaza un cioban ( asa se lauda el , ca e cioban )

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează