FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nathalie Ekeng, mărturii sfâșietoare la 2 ani și jumătate de la decesul lui Patrick: "Fetița cere să sărute mormântul, Patrick junior a fost operat de două ori! Ce s-a întâmplat cu salariul lui Patrick? Dinamo nu m-a mai băgat în seamă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 11:23

Nathalie Ekeng, văduvă lui Patrick Ekeng, decedant în mai 2016 la un meci Dinamo - Viitorul, a vorbit despre situația sa.

În interviul acordat ziarului Libertatea, Nathalie dezvăluie că nu mai ține legătura cu cei de la Dinamo, că echipa nu o ajută financiar și despre procesul medicului Mihaela Duță.

"Fetița plânge mereu, zice că îi e dor de Patrick și cere să mergem să sărute mormântul. Patrick junior e bolnav, tocmai s-a operat la nas pentru a doua oară. Prima dată s-a întâmplat în aprilie și a fost nevoie de a doua intervenție. I s-a făcut rău, are mari probleme cu respirația, l-am dus la Urgențe

Legătura o țineam prin Adrian Alexandrescu (n.r. directorul de relații internaționale de la Dinamo). El era singurul care vorbea franceză. Singurii bani pe care i-am primit de la club sunt 5.000 €, atunci când a trebuit să facem locul de mormânt al lui Patrick.

Cei de la Dinamo mi-au tot zis că au cheltuit foarte mulți bani cu repatrierea lui și nu pot să mă ajute. Aveam doar ajutor de la familie și prieteni, de la Dinamo nimeni nu m-a mai băgat în seamă. Nici mamei lui Patrick nu i-au dat nimic niciodată. Nu am primit salariile restante nici în ziua de azi. Pentru această sumă, cei de la Dinamo mi-au zis că nu au nicio obligație. Am înțeles că fuseseră și bani adunați de suporteri, dar nu am știut de existența lor până nu s-ar fi făcut pierduți. Știu că a ieșit scandal între Dinamo și galerie.

Moartea soțului meu a costat 5.000 €! Ce s-a întâmplat cu salariul lui Patrick? Cu banii suporterilor? Cu ajutorul promis? Întrebați la Dinamo! Dacă murim de foame? Îmi este foarte greu! E dificil", a declarat Nathalie Ekeng pentru Libertatea.

rkx9969 patrick ekeng damien boudjemaa
Patrick Ekeng a jucat 14 meciuri la Dinamo, la care a venit ianuarie 2016 

"Singurul lucru pe care-l pot spune e că aștept ziua în care se va face dreptate și toți cei vinovați vor plăti. Începând cu cei care și-au dat acordul că Patrick e apt să joace" Nathalie Ekeng

"Aștept ziua în care se va face dreptate și toți cei vinovați vor plăti. Începând cu cei care și-au dat acordul că Patrick e apt să joace. Noi știm cum este în România, e simplu să se pună o semnătură pe un act chiar și atunci când nu ar trebui"Nathalie Ekeng

  • Procesul morții lui Patrick Ekeng a început pe 26 septembrie, iar Mihaela Duță, medicul de pe ambulanța Puls care ar fi trebuit să îl resusciteze pe fotbalistul dinamovist Ekeng, nu-și recunoaște fapta. (Vezi AICI detalii despre primul termen din proces)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
adicn
adicn  •  17 Octombrie 2018, 15:38

Nu se poate, domne! Astia-s cei mai corecti. De banii aia s-o amenajat tarabele prin Obor, n-are rost sa-i mai astepti...

ucv1948
ucv1948  •  17 Octombrie 2018, 15:03

Faceti-va datoria fata de acel om ! O sa platiti cat nu puteti gandi !!!

marius.bxl
marius.bxl  •  17 Octombrie 2018, 14:00

Bai *** de negoita dă-i 50.000 la femeie ca nu mori ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează