FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Neaga: "Maicon nu poate fi salvatorul Stelei, dar va fi un cîştig pentru echipă"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 22 februarie 2011 11:08

Steaua i-a găsit în sfîrşit înlocuitor lui Bogdan Stancu, plecat în Turcia în această iarnă. Este vorba despre brazilianul Maicon Oliveira, venit de la Volin Luţk, echipă ce ocupă locul 6 în campionatul Ucrainei.

Atacantul cariocas a fost lăudat de fostul său coleg din Ucraina, Adrian Neaga, românul declarînd că Maicon poate deveni unul din jucătorii importanţi ai formaţiei din Ghencea.

"M-au sunat cîţiva conducători de la Steaua pentru a le da informaţii despre Maicon. Are 22 de ani şi dacă se va integra va fi un cîştig pentru Steaua. Nu putem spune că va fi salvatorul echipei, dar are calităţi şi cred că va fi unul din fotbaliştii importanţi ai echipei. De cînd am ajuns la Volin m-a întrebat cum este la Steaua şi probabil de aceea a ales să vină în România, de aceea este atît de încîtat", a spus Adrian Neaga pentru DolceSport.

500.000 de euro este valoarea lui Maicon, conform site-ului www.transfermarkt.de. Potrivit nemţilor, brazilianul este cel mai ieftin atacant din lotul roş-albaştrilor

14 meciuri a jucat Maicon pentru Volin Luţk în acest sezon, reuşind să înscrie de souă ori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
alexandru_cseresznyes
alexandru_cseresznyes  •  22 Februarie 2011, 10:26

la cat mai multe goluri...forzza steaua

Vezi toate comentariile (1)
Comentează