FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiţă, în corzi » Executat silit de Nicolae Badea pentru o datorie de milioane!

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 11 iunie 2017 09:00

Nicolae Badea şi-a pierdut răbdarea cu Ionuţ Negoiţă şi are de gând să-l execute silit pe acesta pentru datoria de 2.000.000 de euro.

Vin vremuri grele pentru Ionuţ Negoiţă. După ce acum două zile ANAF a pus sechestru pe mai multe bunuri ale patronului dinamovist, acum o problemă mai veche revine pentru acesta.

Nicolae Badea şi-a pierdut răbdarea cu Ionuţ Negoiţă şi are de gând să-l execute silit pe acesta pentru datoria de 2.000.000 de euro.

Vin vremuri grele pentru Ionuţ Negoiţă. După ce acum două zile ANAF a pus sechestru pe mai multe bunuri ale patronului dinamovist, acum o problemă mai veche revine pentru acesta.

Conform surselor Gazetei, Nicolae Badea are de gând în viitorul imediat următor să-l execute silit pe Negoiţă pentru a recupera cele 2 milioane de euro pe care afaceristul de la RIN trebuia să-i dea încă din 2013. Atunci, Badea i-a cedat lui Negoiţă pachetul său de acţiuni, actualul patron dinamovist devenind acţionar majoritar.

Nicolae Badea l-a tot păsuit cu datoria de la lună la lună, fiind rugat de mai multe cunoştințe comune pe care patronul Cumputerland le are cu Negoiţă. Badea chiar a câştigat în instanţă şi un sechestru asigurator a fost pus pe acţiunile lui Negoiţă, dar cei doi oameni de afaceri au căzut la un numitor comun, cu promisiunea că Negoiţă îşi va achita în timp scurt datoria.

Acum, se pare că răbdarea lui Badea a luat sfârşit şi Negoiţă va fi executat silit.

92,93% este procentul acţiunilor lui Negoiţă pe care s-a pus sechestru asigurator

Tinerii iau tot!

Dinamo U17 a câştigat ieri Supercupa României U17, după ce a învins campioana Ligii Elitelor U17, CS Universitatea Craiova. Bucureştenii s-au impus cu 2-0, golurile fiind marcate în repriza secundă de Răducan şi Lazăr: "Suntem încântați de acest nou succes. Arată că toți și-au făcut bine treaba. Am dominat acest an la juniori fiindcă s-au investit nu doar foarte mulți bani de către Ionuț Negoiță, ci și suflet și talent din partea antrenorilor și a jucătorilor", a declarat Gabi Răuță, șeful Centrului de copii și juniori ai lui Dinamo.

Revedere între prieteni

Fundaşul stânga dinamovist, Steliano Filip, a profitat de ultimele zile libere rămase, mâine fiind vizita medicală valabilă pentru noul sezon. Steliano (dreapta) a dat o fugă până la mare, însoţit de foştii săi colegi din Ştefan cel Mare, Bogdan Gavrilă (centru) şi Andrei Marc (stânga).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  11 Iunie 2017, 11:07

Băi frate, ăștia trei n-au treabă cu fotbalul, și-au greșit meseria !!!! Ca interlopi arată mult mai bine !!!

cainelup
cainelup  •  11 Iunie 2017, 10:37

Parca pentru datoria aia il vanduse milogul pe Rotariu, nu ? Si zicea Danciulescu ca nu l-ar mai fi dat si pe Lazar daca venea oferta pe Rotariu mai repede. Deci au luat mai mult decat trebuia pentru a-si plati datoria fata de Badea. Pai ce crede asta, ca merge sa promiti doar si sa nu platesti niciodata ?! Luati-i cu de-a sila, atunci !

sadiku
sadiku  •  11 Iunie 2017, 10:31
Postat de corsair83 pe 11 Iunie 2017, 10:22

Cum parlitu nici acum nu a platit acea datorie lui Badea dupa atatia jucatori vanduti si investitie 0? Numai cu banii de pe Rotariu vandut in iarna ii platea lui Badea si poate nu mai era nici intreaga disputa cu stadionul. Contra si-a luat teapa de zile mari, in timp ce FCSb cumpara pe banda rulanta Neguita astepta probabil oferte pe Hanca, Nemec, si altii. O sa vada Contra jucatori noi de valoare in lotul lui Dinamo cand o zbura porcul.

Citeam acum 3 zile ..profitul lui negoita ...200 000 de euro pe an ...hahahahhah....cand el plateste salarii la jucatori 1 mil jumate pe an ...plus alte cheltuiele care nu sar de 1 mil de euro ...aceste cheltuieli le acopera doar din drepturile tv ....restul de bani unde au ajuns ???

Vezi toate comentariile (6)
Comentează