FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Neîncredere TOTALĂ! Și-au pierdut încrederea în Teja: „Becali trebuia să opteze pentru un antrenor cu CV”

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2019 15:38

Suporterii lui FCSB nu mai au încredere în Mihai Teja și îi cer lui Gigi Becali să aducă un antrenor care a avut performanțe.

Într-un sondaj realizat de GSP.ro în care au votat peste 30.000 de oameni, mai mult de jumătate consideră că „Teja n-a fost alegerea potrivită pentru FCSB. Becali trebuia să opteze pentru un tehnician cu CV”.

8.506 fani steliști consideră că rămânerea lui Nicolae Dică reprezenta o alegere mai bună pentru viitorul roș-albaștrilor. Doar 5.808 de oameni consideră că Teja poate redresa echipa.

sondaj

Vezi și:

VIDEO // CFR și FCSB, prietene pe Whatsapp: „Avem un grup mare. Facem caterincă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1461177693935533
Sorin Gane  •  14 Martie 2019, 22:06

BINEINTELES ! CUM SA FACI PERFORMANTA IN ACEST FEL TOTAL NEPROFESIONALIST ? EL CHIAR CREDE CA VA REVOLUTIONA FOTBALUL ROMANESC DUPA URECHE ? EXTRAPOLIND UN PIC , A FACUT LA FEL CA SI DRAGNEA , CIND SI-A GASIT PRIM MINISTRUL OBEDIENT ( MACAR A REIA OARA )

2259605464060302
Justin Potor  •  14 Martie 2019, 18:15

Isi cauta antrenori care pot fi manipulati,fara o experienta deosebita.Are o frica viscerala de oameni,antrenori verticali,cu personalitate.Cu cat inainteaza in varsta,cu atat teama de REALITATE se accentueaza.Face pe victima,este de o siretenie nemaintalnita acest bişniţar ***.Antrenori precum Dan Petrescu,Gâlca,etc îi dau fiori.Se inconjoara de papusi gonflabile,in fata carora se poate exprima.Becali va fi foarte Jos in urmatorii ani.Este un fel de "Nero din Pipera".Mai degraba si-ar arde,desfiinta echipa,decat sa angajeze profesionisti.Exprimarea actuala a echipei este dupa chipul si asemanarea lui.Nu o sa mai vanda nimic,cat de curand.Dar stiti ceva?Nu-i pasa. O sa cumpere in continuare,o sa distruga totul in juru-i.E un fel de oier care mananca doar din farfurii aurite.Nu conteaza cat pierde,vrea sa fie in prim-plan. Und andere. Vom vorbi despre performante incepand cu "once uppon a time". Drumul este ireversibil,pe "Nero" nu-l mai poate opri nimeni.Distruge tot.Oameni,performanta,orice ii cade la indemana. O mare pata pe obrazul sportului romanesc,acest agramat megaloman!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  14 Martie 2019, 18:14

Si totusi daca jucatorii ar fi fructificat ocaziile mari Steaua ar fi fost lider.Aici trebuie lucrat,la CONCENTRAREA in fata portii.Nu se poate sa ratezi ca Gnohere si Hora asemenea ocazii clare.Cat despre antrenor cu un CV f.bun e greu sa gasesti cu bani putini.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează