FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Nelu Varga a ochit alt antrenor din Superliga și vrea să-l aducă la CFR Cluj: „Sunt mulți pe listă. Nu are rost să dăm nume acum”

Ioan Varga, finanțatorul lui CFR Cluj,
Ioan Varga, finanțatorul lui CFR Cluj,

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 22:25 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 23:24

Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a reacționat cu privire la posibilitatea ca Dorinel Munteanu, tehnicianul Oțelului Galați, să devină antrenorul principal al „feroviarilor” pentru stagiunea următoare. Varga nu a negat interesul pentru Munteanu.

Finanțatorul fostei campioane a României a evitat însă să ofere detalii concrete, cum ar fi mai multe nume de antrenori, însă a spus că ia în calcul mai multe variante pentru sezonul următor în care CFR are un obiectiv clar: câștigarea campionatului!

Rapid, perioadă horror! Ce echipe s-au mai prezentat atât de slab în play-off
Rapid
Rapid, perioadă horror! Ce echipe s-au mai prezentat atât de slab în play-off

Nelu Varga ia în calcul mai multe variante de antrenori

„(n.r. – Din vară, poate şi Dorinel Munteanu să fie o soluţie?) Sunt mulţi pe listă, nu are rost să dăm nume acum. Sunt mai mulţi, trebuie să reflectăm bine pentru că nu vreau să fim fabrică de antrenori. Să tot schimbăm antrenorii.

Nouă ne plac lucrurile clare şi constante, să construim, nu să dezbinăm, nu asta e ideea. Nu vreau să mă cert tot timpul sau să ne despărţim de un antrenor că nu a avut rezultate.

La CFR e un spirit de învingător şi asta văd că s-a pierdut în ultima perioadă, e lucrul la care trebuie să lucrăm, să revină”, a declarat Nelu Varga, conform as.ro.

Dorinel Munteanu are în palmares alături de Oțelul Galați Liga 1, în sezonul 2010-2011, și Supercupa României, în stagiunea 2011-2012.

Munteanu a reușit să o readucă pe Oțelul în prim-planul fotbalului românesc, echipă pe care o antrenează în prezent și cu care ocupă locul 9 în Superligă, după ce tot el a realizat promovarea gălățenilor, în sezonul trecut, în primul eșalon.

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Rapid - CFR Cluj. Fanii gazdelor au scris mesaje de încurajare pe o tablă aflată în afara arenei din Giulești. Susținere necondiționată pentru liderul Bocciu

Citește și:

Nu mai rabdă cu Bergodi, rapidiștii i-au strigat demisia!
RAPID - CFR CLUJ
Nu mai rabdă cu Bergodi, rapidiștii i-au strigat demisia!
Ultimul adversar cu hat-trick contra Rapidului pe Giulești: au trecut 11 ani de atunci!
RAPID - CFR CLUJ
Ultimul adversar cu hat-trick contra Rapidului pe Giulești: au trecut 11 ani de atunci!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
Attila
Attila  •  07 Aprilie 2024, 10:18

Nu ochii Nelutule... Trebuie adus Dan Petrescu - si la anul castigam campionatul. Daca nu-l aduci pe Dan, nu o sa ai nici rezultate....

mokmok
mokmok  •  07 Aprilie 2024, 09:49

Mda.... am mai trait " experimentul " Dorinel Munteanu. prin 2005-2006, parca. Care a abandonat echipa Cfr-ului, fugind din cantonament. Desi a fost un mare fotbalist. Stie fotbal si ca antrenor, stie sa faca echipe tari, sa le puna in terenurile, echipe antrenate si motivate, de moment!... totusi... caracterul de parat este problema lui Dorinel Munteanu. Este un personaj cu viclenia scrisa-n ochi, instabil, egocentric, egolatric si sucit. Are trasaturi caracteriale de exponent al Cooperativei Padurene. Veti vedea caracterul de parat, de cooperativa tradatoare.... maine, la jocul Otelului cu Dinamo.

wolflee
wolflee  •  07 Aprilie 2024, 09:19

De ce trebuie sa vina cineva ???? Avem antrenor nou si bun ,HOBAN sa ramana !!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează