FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid, perioadă horror! Ce echipe s-au mai prezentat atât de slab în play-off

Rapid - CFR Cluj / Foto: GSP.ro
Rapid - CFR Cluj / Foto: GSP.ro

Articol de , - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 21:53 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 23:34

Rapid a înregistrat al 3-lea eșec consecutiv în play-off din tot atâtea meciuri disputate.

Giuleștenii au terminat duelul de pe teren propriu, cu CFR Cluj, cu un scor umilitor, 4-1, astfel că au ajuns la o bornă istorică negativă, atinsă de câteva echipe din Superligă.

Rapid - CFR Cluj 1-4 » „Acceleratul” lui Bergodi a deraiat de tot, iar Giuleștiul FIERBE + Ce debut pentru Hoban și Dican în era post-Mutu!
Rapid - CFR Cluj 1-4
Rapid - CFR Cluj 1-4 » „Acceleratul” lui Bergodi a deraiat de tot, iar Giuleștiul FIERBE + Ce debut pentru Hoban și Dican în era post-Mutu!

FC Argeș, Academica Cliceni, Astra Giurgiu și Poli Iași sunt celelalte echipe care au început play-off-ul cu 3 înfrângeri consecutive.

Echipele care au precedat contraperformanța Rapidului

+25 FOTO

FC Argeș a atins această contraperformanță în sezonul 2021-2022, când a înregistrat un golaveraj de 2-8. Cu o stagiune în urmă (2020-2021), Academica Clinceni a avut un golaveraj de 1-7, rezultat tot din 3 eșecuri consecutive.

În sezonul 2018-2019, defuncta Astra Giurgiu, fostă campioană a României, a plecat și ea fără niciun punct din primele 3 partide din play-off, având la acea vreme un golaveraj de 0-4. Politehnica Iași a avut, la rândul ei, un parcurs la fel de catastrofal (1-5 golaveraj).

Rapid are un golaveraj de 3-8, după 3 etape din play-off, după ce a pierdut cu 4-1 pe teren propriu cu CFR Cluj. Golurile partidei au fost marcate de către Rrahmani (81') pentru „alb-vișinii” și de către Bîrligea (4', 8', 36') și Manea (45'+1) pentru „feroviari”.

Anterior, Rapid a pierdut de fiecare dată în play-off cu scorul de 2-1, pe teren propriu cu Farul Constanța și în deplasare cu Universitatea Craiova. Precedenta victorie a „alb-vișiniilor” în campionat a avut loc în etapa a 30-a din sezonul regular, ultima, când aceștia s-au impus cu 4-0 contra rivalilor de la FCSB.

Superliga a trecut la formatul de tip play-off/play-out începând cu stagiunea 2015-2016, când titlul de campioană a României a fost adjudecat de Astra Giurgiu. Primul eșalon al fotbalului românesc se află în prezent la al 9-lea campionat în acest format.

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Rapid - CFR Cluj. Cristian Săpunaru a primit tricoul cu numărul 200, de la antrenorul ce l-a descoperit, Aurel Măndoiu

Citește și:

Nu mai rabdă cu Bergodi, rapidiștii i-au strigat demisia!
RAPID - CFR CLUJ
Nu mai rabdă cu Bergodi, rapidiștii i-au strigat demisia!
Ultimul adversar cu hat-trick contra Rapidului pe Giulești: au trecut 11 ani de atunci!
RAPID - CFR CLUJ
Ultimul adversar cu hat-trick contra Rapidului pe Giulești: au trecut 11 ani de atunci!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
Vali1951
Vali1951  •  07 Aprilie 2024, 19:11

Mesajul era pt Milică 86 , cel cu sălașul între cimitirele din GHENceA , preocupat mereu de alte cimitire. De, dacă "trăiești " din pomeni devii t a m p i t

Vali1951
Vali1951  •  07 Aprilie 2024, 17:23

Ce înseamnă să ai gândire pervertită?? La cate furăciuni are la activ echipa dvs, vouă vă arde că există echipe chiar populare cu adevărat! Minte coruptă de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

emil1986
emil1986  •  07 Aprilie 2024, 08:31

Clona de vizavi de cimitirul Callvin, echipă blestemata, asa cum a fost si defuncta infiintata de COMINTERN.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează