FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ

Nu mai rabdă cu Bergodi, rapidiștii i-au strigat demisia!

Cristiano Bergodi
Cristiano Bergodi

Articol de , - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 21:25 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 22:54

Imediat după golul de 0-3 din Rapid - CFR Cluj, scor final 1-4, suporterii gazdelor au început să ceară demisia antrenorului Cristiano Bergodi (59 de ani).

Rapid are un început de coșmar în play-off. Învinsă consecutiv de Farul și Universitatea Craiova, 1-2 în ambele meciuri, echipa din Giulești a fost umilită de CFR în prima parte a meciului, scorul la pauză fiind 0-4.

Imediat după golul de 0-3, semnat de Daniel Bîrligea în minutul 36, fanii nu au mai răbdat și au început să strige „demisia, demisia!”. Zece minute mai târziu, scandările s-au întețit, după ce Cristi Manea a dus scorul la 0-4!

Rapid - CFR Cluj 1-4 » „Acceleratul” lui Bergodi a deraiat de tot, iar Giuleștiul FIERBE + Ce debut pentru Hoban și Dican în era post-Mutu!
Rapid - CFR Cluj 1-4
Rapid - CFR Cluj 1-4 » „Acceleratul” lui Bergodi a deraiat de tot, iar Giuleștiul FIERBE + Ce debut pentru Hoban și Dican în era post-Mutu!

Rapidiștii îi cer demisia lui Cristiano Bergodi!

Singurii care nu au strigat împotriva lui Bergodi au fost cei din Peluza Nord, galeria propriu-zisă. În rest, 3 sferturi din stadion s-a revoltat împotriva antrenorului italian.

Unii suporteri au glumit amar, strigând la Bergodi: „Să nu faci schimbări până în minutul 70”.

După fluierul final, întreg stadionul, inclusiv galeria, i-a cerut demisia lui Bergodi vreme de câteva secunde. Ulterior, galeria a recurs la scandări ironice. „Mulțumim Rapidule”, „Campionii, campionii” și „Ăsta e Rapidul din Giulești” s-a auzit din piepturile fanilor.

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Mai multe știri din Superligă:

Și-a vărsat năduful imediat după umilința de astăzi: „Insistați cu asta, dar suntem mai bine decât mulți!”
PETROLUL - FC VOLUNTARI 0-4
Și-a vărsat năduful imediat după umilința de astăzi: „Insistați cu asta, dar suntem mai bine decât mulți!”
Căpitanul din Superligă a RĂBUFNIT: „Aș plânge de durere!”
JUCĂTORI
Căpitanul din Superligă a RĂBUFNIT: „Aș plânge de durere!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (24)
creeperno534
creeperno534  •  07 Aprilie 2024, 22:37

Ionut Chirila e liber de contract

Hagicianul
Hagicianul  •  07 Aprilie 2024, 09:52

Dacă nici acum nu demite antrenorul, deja devine mai mult decât chestionabilă capacitatea lui Șucu de a lua măsuri “ferme” atunci când se impun, așa cum îi place să spună. În fotbal uneori e nevoie să mai tai și în carne vie, nu se rezumă totul la acumulat capital de imagine. Până acum a surprins la Șucu lipsa de reacție în cel puțin 3 situații: - președintele făcea chetă cu cei din galerie să cumpere torțe, torțe care apoi aduceau amenzi clubului după ce ajungeau pe teren. Nu se impunea o demisie, dar măcar să subliniezi ca nu e OK, ar fi fost cazul. - Papeau și Braun și-au sfidat antrenorul și colegii reacționând nervos în momentul în care au fost schimbați, nu au pățit absolut nimic, etapa viitoare au fost ambii titulari - Bergodi continuă să rămână antrenor, deși e a ratat ambele obiective, atât cupa cât și campionatul. După investițiile din iarnă, era evident că totul era făcut cu scopul de a lua titlul, asemenea cheltuieli nu se justificau dacă se dorea păstrarea obiectivului top 3, așa cum fusese anunțat înainte de începerea sezonului

talpaiadului
talpaiadului  •  07 Aprilie 2024, 08:51

Bergodi este un antrenor valoros si un om de o calitate exceptionala, dar nu se potriveste Rapidului, care are nevoie de Sumudica. Sumi-gol s-a nascut pentru a antrena Rapidul si ar fi o mare greseala sa fie refuzat inca o data de catre Sucu. Becali a distrus Steaua, transformand-o in FCSB si ar fi pacat ca Sucu sa incerce a transforma Rapidul intr-o alta echipa, schimband identitatea unui alt club emblematic al Romaniei. Din pacate insa, se pare ca parizerul mancat impreuna cu galeria a avut menirea de a alinia galeria cu viziunea lui Sucu si nu invers, asa cum am crezut eu initial. Nori negri se aduna deasupra Giulestiului si s-ar putea ca Sucu sa beneficieze in curand de tratamentul aplicat lui Copos, chiar daca din motive diferite.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează