FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FC VOLUNTARI 0-4

Și-a vărsat năduful imediat după umilința de astăzi: „Insistați cu asta, dar suntem mai bine decât mulți!”

Florin Stângă
Florin Stângă

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 20:54 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 21:17

Florin Stîngă (45 de ani), antrenorul interimar al Petrolului Ploiești, a reacționat după umilitorul 0-4 cu FC Voluntari în etapa 3 a play-out-ului.

Învinsă fără drept de apel pe teren propriu de FC Voluntari, 0-4, Petrolul rămâne cu emoții în privința menținerii în Superligă. Ploieștenii au acum 22 de puncte și pot încheia etapa la doar două puncte deasupra pozițiilor de baraj, în cazul în care Poli Iași se va impune cu FCU Craiova.

În pofida configurației clasamentului și a manierei în care a pierdut Petrolul astăzi, Florin Stîngă nu vrea să audă despre calcule privind salvarea de la retrogradare.

Rapid - CFR Cluj 1-4 » „Acceleratul” lui Bergodi a deraiat de tot, iar Giuleștiul FIERBE + Ce debut pentru Hoban și Dican în era post-Mutu!
Rapid - CFR Cluj 1-4
Rapid - CFR Cluj 1-4 » „Acceleratul” lui Bergodi a deraiat de tot, iar Giuleștiul FIERBE + Ce debut pentru Hoban și Dican în era post-Mutu!

Florin Stîngă și-a vărsat năduful după Petrolul - Voluntari 0-4: „Insistați cu retrogradarea, dar suntem mai bine decât mulți!”

„A fost o seară neagră pentru noi, nu ne-a ieșit nimic, ne-am dezamăgit suporterii. O seară pe care trebuie să o uităm cât mai repede. I-am încurajat pe jucători la pauză, le-am spus că am încredere că putem întoarce rezultatul, dar după golul 4 nu am putut reveni, ne-a scăzut de tot încrederea.

Am încredere totală în jucătorii mei, dar astăzi nu ne-a ieșit nimic. Aș vrea să le cer scuze suporterilor pentru momentele urâte pe care le-au trăit. Nu merită asta, suntem conștienți. Sperăm ca la următoarele meciuri să ne luăm revanșa și să le aducem bucurii”, a spus Stîngă în prima fază la PrimaSport.

Când i-a fost adusă în vedere situația din clasament, Stîngă s-a arătat iritat:

„Toate echipele mari pierd. Deocamdată nu suntem pe loc retrogradabil, tot văd că insistați cu chestia asta. Suntem mai bine decât multe echipe și mai sunt meciuri de jucat. Petrolul nu este la retrogradare, avem două puncte peste cei de la Voluntari. Avem meciuri, le vom câștiga și Petrolul cu siguranță se va salva!

Petrolul nu este în situația de a avea vreo 7 puncte de recuperat. Nu, deocamdată suntem deasupra liniei. Normal că nu sunt liniștit, sunt probleme, dar văd că tot insistăm că Petrolul are probleme. Păi, ce să spună Botoșaniul sau Dinamo dacă Petrolul are probleme? Lupta este strânsă, la fel era și când am preluat eu echipa”.

Pentru Petrolul urmează un duel în deplasare cu U Cluj, a doua clasată din play-out.

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Citește mai multe știri despre Petrolul - FC Voluntari:

Căpitanul din Superligă a RĂBUFNIT: „Aș plânge de durere!”
JUCĂTORI
Căpitanul din Superligă a RĂBUFNIT: „Aș plânge de durere!”
Florin Pîrvu, după ce și-a „pulverizat” fosta echipă: „Nu vreau să intru în detalii, să spun ce le-am zis lor!”
PETROLUL - FC VOLUNTARI 0-4
Florin Pîrvu, după ce și-a „pulverizat” fosta echipă: „Nu vreau să intru în detalii, să spun ce le-am zis lor!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  07 Aprilie 2024, 12:41

Dii ...Na... Mo ... Na mosule ... Liga 2 este cea mai buna ...

istet10
istet10  •  07 Aprilie 2024, 11:15
Postat de viforul pe 06 Aprilie 2024, 22:19

Manevră! Cum naiba au ajuns ăia de la sat în liga 1?

Au bagat bani in fotbal. Ce e greu de inteles?

viforul
viforul  •  06 Aprilie 2024, 22:22
Postat de istet10 pe 06 Aprilie 2024, 21:06

Ce te freaca pe tine ca a fost blat? Ii priveste.

Păi îl freacă. Un e posibil ca un sat fără șosele până acu’ câțiva ani să fie în Superliga? Poate ca fiind lângă București indivizii care vor să mai joace pe lângă capitală și n-au mai avut loc au pus condiții. Dezvoltarea “miraculoasă” a satului romanesc……….

Vezi toate comentariile (10)
Comentează